Section categories

Националният път [9]
Цели и средства на враговете [3]

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 176

Block title

Block title

Statistics 

Българийска просвета

Home » Files » Цели и средства на враговете

Извадки от Протоколите на сионските мъдреци
09 August 09, 9:50 AM
Малко са хората, които знаят за Протоколите на сионските мъдреци, защото юдеите правят всичко възможно те да нямат популярност,тъй като това е документ, който напълно разобличава целите на световното еврейство и разкрива дълбоката му конспиративност.
 
Въпреки това, всеки,който има желание, може да ги открие и прочете, стига да пребори апатичното отношение, насадено също от ционския световен ред и каращо хората да си въобразяват, че еврейският заговор бил просто измислица, незаслужаваща внимание...На това се крепят юдеите! Именно на нашето невежество!
 
Тук съм поместил извадки от Протоколите на сионските мъдреци, разкриващи основите на юдейското мислене и техният план за поробване на народите, който вече е във финална фаза. От тези постулати се ръководят те, не само в Израел, а по целия свят и във всички масонски ложи, които са техни инструменти. Арийската просвета е гибел за юдеите-кръвопийци!
 
Това е част от първите три протокола, иначе общо са 24. Техен автор е Ашер Гинсберг, който се издига до ниво на идеолог на ционизма и един от главните(но в сянка) инспиратори на юдейската революция в Русия- 1917г. Протоколите са четени на Световния ционистки конгрес в Базел, 1987г.
 
*-Евреите наричат не-евреите с епитета "гои".
 
 Из Протокол 1:
 „При съвременната неустойчивост на всички власти, нашата власт ще бъде по-силна от всяка друга, защото тя ще бъде невидима до тогава, докато укрепне дотолкова, че да не може никаква хитрост да я подрине.” „Нашият девиз е: "Сила и лицемерие”. В политическите дела побеждава само силата и особено ако тя е съчетана с таланта на държавните мъже. Насилието трябва да бъде принцип, а хитростта и лицемерието – правило за всички правителства, които не желаят да сложат своята корона в нозете на агентите на коя да е нова сила. Това зло е единственото средство, с което може да се постигне целта – доброто. Затова ние сме длъжни да не се спираме пред подкупа, измамата и предателството, стига с това да постигнем нашата цел. В политиката трябва да умеем без колебание да вземем чуждата собственост, ако с нея можем за добием покорността на гоите и властта над тях.” „Още в старите времена ние първи възвестихме сред народите лозунга: "Свобода, равенство и братство” – примамливи думи, които оттогава насам толкова много пъти се повтарят от несъзнателните папагали – гои, които отвред налитат върху тях. Тези думи отнеха благосъстоянието от света и историческата свобода на личността, която свобода по-рано тъй много се пазеше от натиска на тълпата. Божем умните, интелигентните гои, не можаха да вникнат в отвлечеността на тези думи, не схванаха противоречието в тяхното значение и несъответствието помежду им. Те не виждат, че в природата няма равенство и не може да има свобода; че самата природа е установила неравенството в умовете, в характерите и в способностите, както е наложила и императивността на своите закони; че избраниците на тази тълпа, управници – са по отношение на политиката, също такива слепци, каквато е и тълпата; че посветеният в нашите тайни планове, макар и да е най-посредствен, все още може да управлява, а непосветеният – ако ще и гений да е, нищо не ще разбере от политиката.” „По всички краища на света думите: "Свобода, равенство и братство” наелектризираха чрез нашите слепи агенти тълпите, които с възторг понесоха нашите знамена. В същност тези думи бяха червеи, които подкопаваха благосъстоянието на гоите, унищожаваха навред мира, спокойствието, единството и разрушаваха всички основи на държавите им. Вие ще видите, че това послужи за нашето тържество. То ни даде възможност да отнемем от ръцете на гоите най-важния им коз – да премахнем привилегиите, които са същността на аристокрацията им, която беше единствената защитница на народите и държавите против нас.”
 
Из Протокол 2:
 „Не мислете, че нашите твърдения са голословни: обърнете внимание как ние подготвихме успеха на дарвинизма и марксизма. Разлагащото влияние върху гоевските умове на тези теории, поне за нас, юдеите, трябва да бъде очевидно.” „Всяка една жертва, дадена от наша страна, струва пред Бога хиляди гои.”
 
Из Протокол 3:
 „Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. Останало е още едно малко пространство, и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръг на символичната змия, както ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всички европейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи.” „Народите, настроени и ръководени от нас, унищожиха аристокрацията си, която им беше естествена защитница и кърмачка, макар че тази аристокрация работеше за собствените си интереси, свързани неразривно с народното благосъстояние. Сега, с унищожаването на аристокрацията, народите попаднаха под гнета на новобогаташите, случайно забогатели безсъвестници, които нахлузиха върху работниците жесток ярем.” „И ето, ние се явяваме като спасители на работниците от този гнет, като им предлагаме да влязат в нашата войска – в редовете на социалистите, комунистите и анархистите, на които ние винаги оказваме подкрепа в името на братското правило за общочовешка солидарност, прокарвана от нашето интернационално масонство.” „С всички възможни средства и с помощта на златото, което е изцяло в нашите ръце, ние ще създадем всеобща икономическа криза и ще изхвърлим на улицата цели тълпи работници, едновременно във всички страни на Европа. Тези тълпи ще се нахвърлят с наслаждение да проливат кръвта на ония, на които те с простотата на своето невежество завиждат и чиито имущества ще им бъде тогава възможно да ограбят. Те няма да засегнат нас – юдеите, защото нам ще бъде известен денят на нападението и ще вземем мерки за запазване.”
Category: Цели и средства на враговете | Added by: Voisil
Views: 1266 | Downloads: 0 | Rating: 5.0/5
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites