Section categories

Националният път [9]
Цели и средства на враговете [3]

Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 

Българийска просвета

Home » Files » Цели и средства на враговете

Помията наречена чалга
09 August 09, 8:40 AM
Когато искаш да сломиш и поробиш един народ, първата стъпка е да го убиеш духовно и да го доведеш до състояние на морално разложение. Един от основните фактори за разложението на българският народ в последните години е помията, наречена чалга. Този боклук, рожба на антибългарски и болни умове разяжда цели 20 години най-важното за народа-децата и техния морал. Възраждането и просперитета на България е невъзможен, докато българските деца се увличат по такива самоубийствени явления.
 
Думата чалга е турска и значи свирня, но у нас тя има свое собствено уродливо значение-това е микс от турска, сръбска, гръцка, а напоследък за капак и негърска музика, примесена с най-пошлата циганска простотия. В такъв смисъл "феномена" чалга съществува само у нас. Защо? Сърбите слушат сръбска музика, гърците-гръцка, турците-турска, но у нас се слушат в микс. Те имат национално самоуважение и слушат родната за тях музика, а у нас безродниците им се кланят, като в същото време се мислят за много печени. Те не просто са печени, а препечени и изгорели, изгорели умствено и морално. Характерно за феновете на чалгата е, че когато им кажеш истината, а именно колко жалко е да слушаш ориенталската помия, те реагират като убодени и вият като псета колко нетолерантно е да говориш срещу скъпата им чалга. Това не е странно-деградирал и пропаднал човек трудно приема някой да му съобщава директно истината. Но тя не се изменя.
 
Чалгата не е само музика. Тя е начин на поведение, тя е начин да стигнеш дъното на самоунижението и духовната деградация, тя е път към канала с лайна. Чалгата превръща българските деца в роби и проститутки. И никой не си мърда пръста да ги спаси! Толкова ли бездушни станаха българските родители?! Отвратително е да видиш младежи, които изпадат в еуфория при вида на изрусен мазен циганин-педераст. Отвратително е да видиш 12-13 годишни момичета да подражават на проститутка, симулираща пеене. За тях именно такива курви, каквито са чалга-изпълнителките, са еталон в живота. Това не е жалко. Това е самоубийствено. Ако някой не изясни на децата, че е така, за нас и нашата страна няма никакво бъдеще. Защото от тези деца, които ежедневно се тровят, ще израснат деградирали и морално разложени личности.
 
 Къде са българските бащи, чиито дъщери на 12 години се обличат и държат като проститутки? Те на са мъже. Те са жалки плазмодии. Ако не е така, е крайно време да го покажат. Чалгата не е просто гадната свирня, която се носи от някой гаден бардак, тя е оръжие срещу българският народ, насочено предимно върху българските деца. Хората, които стоят зад появяването на този "феномен" не са хора, а изроди, чието място е в затвора.
 
Освен че една група негодяи натрупаха купища пари чрез масовото изпростяване, основната цел на чалгата е именно психически и духовно да замърси българският народ, за да стане той плячка на своите смъртни врагове. Тези,които стоят зад проекта"чалга", вероятно дори не слушат собствената си смърдяща продукция, но знаят, че това е средство за поробване на българите. Първо духовно, а след това окончателно и явно, защото морално деградиралият народ не може да се съпротивлява, дори и пред явни безобразия. Това е механизма.
 
 Не е случйно, че един дегенерат, който стои зад известна чалга компания, се ползва с протекциите на тайните служби. Те го пазят, защото е част от мащабния проект за унищожаване на културната независимост на нашият народ. Негодяи като него направиха купища пари, за сметка на тоталното изпростяване на масите и циганизацията. Но феновете на този "стил" го имат за почетна личност и големец, което е последствие от безобразното промиване на нещастните им мозъци.
 
Дори т.нар. "национални" телевизии като масонското изчадие БиТиВи въвеждат чалгата като приоритет в програмата си, излъчвайки концерти на звездите-проститутки в най-гледаното време след новините. Чалгата е синоним на самоунижение, на прекланяне пред поробителя.
 
Нашите предци са предпочели бесило пред чуждата отвратителна ориенталска култура, а сега мнозина безумци я приемат доброволно за своя "култура" и по този начин плюят върху отрицанието и саможертвата на дедите си. Сякаш са слепи и глухи, не човеци, а зомбита.
 
                                                                                   Марто Болг-Арийски
Category: Цели и средства на враговете | Added by: Voisil
Views: 537 | Downloads: 0 | Comments: 2 | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
1  
"Разберете, че чалгата е порното в музиката!"
Това са думите на голямата оперна певица Райна Кабаиванска

Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites