Section categories

Националният път [9]
Цели и средства на враговете [3]

Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 

Българийска просвета

Home » Files » Националният път

Възраждане или смърт? Българин или отстъпник?
05 August 09, 10:14 AM
За какви ценности може да говорим, ако не сме осъзнали най-важната, а тя е българийската просвета, т.е. всякой человек, родом българин, трябва да цени произхода си и значението на чистата кръв. Вместо това напредя ми сбирщина от помияри, които нямат самоуважение и за 4 лева се продават на разни боклуци и откровена измет, но с това продажничество нашите братя по кръв стават по-долна измет и от тея, които са генетическа измет. Като доказателство за думите ми е реакцията на част от тези, които сега четат тази статия. Каква е реакцията? Просто едно малоумно възмущение и едва ли не покруса, продиктувана от обременената им и пълна с антиродови изпражнения психика.
  Защо арабина, негъра, китаеца, циганора може да се изтъква и да тръби, че е горд с произхода си, а когато бледолик го прави, машинално бива заклеймяван като расист? Ясно е защо, срещу белия човек се води война и това трябва да ви е безпределно ясно.
 
  Ние, Бълг-Ариите, имаме особен завет от предците си, нашето име е свещено, то говори за арийския ни произход и ние сме длъжни да го браним. От хилядолетия ние носим едно и също име, нашата държава се нарича БългАрия от незапомнени времена и в това отношение нямаме аналог сред европейските народи, които през вековете са носили различни имена. Те в сравнение с нас са прости дърводелци и подражатели, от Лондон през Париж и Берлин до Москва. Нашият завет е да пазим това име като очите си, да го браним и се борим за него, да не позволяваме никой да се подиграва с него, а не да водим жалък и мизерен живот, тънещи в нищета и невежество.
 
  Самото име БългАрия значи сила, морал, дълг, чест, доблест, т.е. съчетава в себе си всички качества и добродетели, които бълг-ариеца трябва да развива в себе си. Който поругава това име, трябва да се предаде на смърт, защото е жалък и недостоен отпадък.
 
  Българи, пред нас има само един път - просвета и възраждане, другият е деградация, мизерия и смърт. Сложен ли е изборът? Не се свени да се зовеш с гордост българин, да защитаваш името си и да поставяш на място този, който си позволява да те третира като роб и слуга. В противен случай се превръщаш точно в такъв. Стига слугинаж и чуждопоклонничество! Стига безличие и позор! Напред за България!
 
 
Category: Националният път | Added by: Voisil
Views: 528 | Downloads: 0 | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All emoticons
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites