Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » Entries archive
Моделът за общество, който ни налага управляващата върхушка
 
"Безконтролното следене в интернет узаконено"

  "Народните представители приеха на на първо четене спорните промени в Закона за електронните съобщения, съобщи vsekiden.com. С тях служителите на реда получават пряк и постоянен достъп до данните за трафика на интернет доставчиците и мобилните оператори.
Той ще се извършва със специален софтуер и, поне на теория, след съдебно разрешение. Според промените в закона полицията може да се възползва от новите си правомощия във всеки случай на престъпление, за което се предвиждат две и повече години затвор.
Законопроектът беше подкрепен единствено от ГЕРБ и Атака. Срещу него се о ... Read more »
Views: 715 | Added by: Voisil | Date: 26 December 09 | Comments (0)

        "Трима полицаи бити пред РПУ в Самоков"

"Днес, час след полунощ, в районното управление на Самоков бил получен сигнал за скандал между клиенти в дискотека. Охраната на заведението забелязала подбудителя Х.Р. (18 г.), който вече бил доста пиян, и опитала да го изведе от заведението. За да предотвратят разрастването на скандала, на помощ на охранителите се притекли и двама служители на районното управление – те не били на работа и заедно със свои близки празнували в дискотеката. Така, до пристигането на полицейския автопатрул, те успели да изведат Х.Р. навън, който обаче продължил да се съпротивлява и дори ударил единия от цивилните служители. Минути след това Х.Р. бил задържан.

Към районното управление се отправили и двамата служители, за да дадат показания по случая. По пътя обаче те били пресрещнати от насъбралата се вече пред сградата на полицията тълпа от 10-15 роднини на задържания. Те се нахвърлили с юмруци и о ... Read more »
Views: 773 | Added by: Voisil | Date: 26 December 09 | Comments (0)

Управляващата антибългарска измет работи за унищожение на делото на светите братя и всички български родолюбци.
 
Ето какво казва гл. секретар на националния омбудсман по въпроса за антиконституционните новини на турски по т.нар. национална телевизия:
  "Референдум за новините на турски език е репетиция за гражданска война. Това заяви в интервю за Информационна агенция КРОСС Борислав Цеков - главен секретар на националния омбудсман.


„При всички положения идеята за референдум за новините на турски език е анти-европейска и анти-българска идея. Идеята е анти-българска, защото всеки, който иска да разделя българската нация, да всее омраза и да накара българските турци не да се информират за това какво се случва в собствената им родина ... Read more »
Views: 686 | Added by: Voisil | Date: 24 December 09 | Comments (0)

bars.ucoz.net - това е новият адрес на БАРС  - всички статии и файлове до момента са прехвърлени тук
Views: 801 | Added by: Voisil | Date: 23 December 09 | Comments (0)

Меглена Кунева, едно от многото нещастия за българския народ.

"Барозу предлага важен пост на Кунева"

"Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жозе Мануел Барозу може да даде поста на ръководител на Бюрото на съветниците по европейски политики на Меглена Кунева.

Това съобщи френското издание "Летр дьо експансион", цитирано от БТА. По този начин Барозу ще се опита да засили влиянието си върху комисията, се посочва в материала. С назначаването на българския еврокомисар Меглена Кунева, която отговаря за защита на потребителите, начело на Бюрото Барозу ще запази контрола си върху "мозъчния тръст" на комисията, се казва в статията. "


  Проститутката Меглена продължава да трупа облаги в замяна на продажничеството и предателството си спрямо българския народ. Разбира се, тая ... Read more »
Views: 713 | Added by: Voisil | Date: 15 December 09 | Comments (0)

Пример за момиче, възпитано с чалга и еврейски морал.
 
  Ето ни поредната доза морал, поднесена от еврейските учени :
   "Сексът без чувства не вреди на здравето"

"Сексът без обвързване няма да ви опустоши емоционално.
Противно на общоприетото схващане, той не предизвиква чувства, твърди ново изследване. Със сигурност обаче този тип преживявания не са за всеки.
Учени от университета в Минесота разговаряли с 1300 млади хора на възраст между 18 и 24 години за интимните им приключения, емоционалното им състояние и себеоценка.

"Бяхме изумени. Традиционните възприятия как сексът без чувства и сметкаджийството са пагубни за емоционалността ни се опровергаха. Цял живот учим децата си на това, но се оказва, че не е вярно", казва Марла ... Read more »
Views: 799 | Added by: Voisil | Date: 14 December 09 | Comments (0)


"Ще има ли Съветът на министрите днес сила да решава според правилата, които сами са написали или отново ще бъдем свидетели на още едно лицемерие с европейска добавка?" Това пише днес македонският журналист Александър Дамовски в авторски текст, публикуван във вестник "Нова Македония".

Какво му е престижното да бъдеш член на дружество, в което всички ти казват да си промениш името, да започнеш отначало и всичко ще бъде наред – ще има напредък, ще има работа, ще има нови ценности", пише авторът. Текстът е озаглавен "Европейски холокост".
 
  Най- накрая безумните ни братя македонци написаха нещо, отговарящо на ИСТИНАТА. Съвсем правилно журналистът Дамовски е свързал и опреличил държавата Македония с холокоста. Може би скоро ще осъзнае, че в действителност приликата е голяма, т ... Read more »
Views: 739 | Added by: Voisil | Date: 07 December 09 | Comments (0)

Събуждането на руснаците е ужас за еврейските и мюсюлмански паразити.
Неслучайно гнидите се опитват да компроментират крайно- десните Combat 18 

  "Ислямисти от Северен Кавказ поеха отговорност за кървавия бомбен атентат срещу руския пътнически влак Невски експрес, предаде АФП.
  Те направиха това в съобщение, публикувано на сайт, свързан с чеченските бунтовници. "Операцията беше подготвена и изпълнена наред с други актове на саботаж, планирани от началото на тази година и успешно осъществени срещу група стратегически важни обекти в Русия по заповеди на емира на Кавказ Доку Умаров", се казва в съобщението, публикувано на сайта KavkazCenter.com. Умаров се самопровъзгласи за лидер на "Кавказкото емирство", което се стреми да обедини различни ислямистки групировки в Северен Кавказ и да установи управление по з ... Read more »
Views: 652 | Added by: Voisil | Date: 03 December 09 | Comments (0)

 
     "НАП погна и фолк звездите"
   "Масови проверки на естрадните, поп, рок и фолк изпълнители започва Националната агенция по приходите (НАП) заради десетки сигнали, че изпълнителите укриват голяма част от хонорарите си.
Вече се проверяват 16 от най-популярните имена в естрадната и фолк музика, предстои да се инспектират и други музикални изпълнители.
  Установено е, че едно от най-популярните имена в българската естрада изобщо не е подавало данъчна декларация в последните пет години. 
  Фолкпевица пък декларирала доход от 86 000 лв. за 2008 г. при положение, че хонорарът й за едно участие е минимум 6 500 лв.
  Следващата стъпка, която ще направят проверяващите в НАП, е да сравнят официално декларираните от звездите доходи със стойността на имуществото, което при ... Read more »
Views: 641 | Added by: Voisil | Date: 30 November 09 | Comments (0)

Ислямът е реална заплаха за цяла Европа
 
 
                "Швейцария забранява вдигането на минаретата"
  "Над 57 процента от швейцарците са подкрепили забраната за строеж на минарета, показват окончателните резултати от днешния референдум в страната, предаде Франс прес.
Едва четири от общо 26 кантона са отхвърлили предложението, подкрепяно от дясната Швейцарска народна партия и малката дясна християнска партия Федерален демократичен съюз.
Резултатът от вота ще промени член 72 от швейцарската конституция за отношенията между държавата и религиите. В него забраната за построяване на минарета ще бъде вписана като "мярка, целяща поддържането на мира между членовете на различните религиозни общности".
Коме ... Read more »
Views: 606 | Added by: Voisil | Date: 29 November 09 | Comments (0)

 
  "Снощи в южната част на руската столица, въоръжен мъж с медицинска маска нахлул в църквата "Свети Тома", попитал къде е отецът и след като той се явил, го прострелял многократно в шията и главата. Отец Сисоев бил отведен в болница, но починал от раните си. Негов колега свещеник също е ранен при нападението. Очевидци твърдят, че убиецът е бил от кавказките републики.
Милицията работи по няколко версии, като основната от тях е по религиозни причини. Съмненията са за представители на исляма или на различни секти. И преди инцидента свещеникът е получавал многократно заплахи за живота си по електронната си поща и телефона.
  34-годишният Сисоев, който е от свещеническо семейство, беше известен с работата си за привличане на младото поколение към православната вяра и Църквата. През последните години той отделяше ... Read more »
Views: 678 | Added by: Voisil | Date: 22 November 09 | Comments (0)

 
                  "Започна строежът на най-голямата джамия във Франция"
  "Започна строежът на най-голямата джамия във Франция, която ще побира около 7000 посетители, съобщи ДПА. Молитвеният дом ще бъде издигнат в Марсилия.

  За изграждането на джамията ще бъдат необходими 22 милиона евро. Тя ще се състои от зала за молитви с площ 2500 квадратни метра и 25-метрово минаре. Проектът включва също строеж на библиотека, амфитеатър и ресторант. Основният камък ще бъде положен през април. Джамията ще отвори врати през 2011 година.

  Франция е страната с най-многолюдна мюсюлманска общност в Европа - около 5 милиона души. Около една четвърт от 830-хилядното население на Марсилия се състои от мюсюлмани."        dnevnik.bg
 

  Тая новина може би ще зарадва не само мюсюлман ... Read more »
Views: 654 | Added by: Voisil | Date: 15 November 09 | Comments (0)

Мошенникът, българофоб и слуга на ционизма Симеон Дянков
 
                  Финансовото министерство предлага орязване на детските помощи

  "През целия днешен ден едно ново предложение за реформа в социалното осигуряване предизвика остри реакции в обществото.
Макар и само на ниво идея предложението помощите за близнаци да бъдат намалени двойно - от 1200 на 600 лв. и да отпадне помощта за майките студентки при раждане от 2880 лв. за 2010 година скандализира множество граждани.
Гореспоменатото заляга в проектозакона за държавния бюджет в параграф 12, заяви пред журналисти заместник-министърът на труда и социалната политика Христина Митрева.
Митрева уточни, че това не е предложение на Министер ... Read more »
Views: 635 | Added by: Voisil | Date: 09 November 09 | Comments (0)

                                 "Европейският съюз се разпада?"
        "След влизането в сила на Договора от Лисабон Чехия ще загуби държавната си независимост. Това се осъзнава от президента Вацлав Клаус и една от възможностите за възвръщане на суверенитета е излизането на страната от ЕС."
  Това заяви заместник-началникът на канцеларията на евроскептичния държавен глава Петер Гайек, цитиран от ИТАР-ТАСС и БТА.
  Той обаче подчерта, че това е краен сценарий в политиката на възстановяване на държавната независимост на Чехия, предаде БНР. "Приемането на Лисабонския договор означава, че губим суверенитет и ще се стремим да го при ... Read more »
Views: 596 | Added by: Voisil | Date: 05 November 09 | Comments (0)

    "Държавата си поиска горите от Сакскобургготски! Изсечена е дървесина за 5 млн. лева"
 
  "Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов внесе в деловодството" на Софийски окръжен съд иск за възстановяване на горите от Симеон Сакскобургготски на държавата, съобщиха от пресцентъра на МЗХ. Той заяви, че с образуването на съдебно – гражданско производство се цели да се защитят държавните интереси и да се установи правото на собственост на площите от държавния горски фонд, възстановени на наследниците на бившите царе Фердинанд и Борис ІІІ. Министър Найденов внесе и още един иск по Закона за собствеността за обезщетение на държавата за добивите от дървесен материал, на обща стойност 5 ... Read more »
Views: 640 | Added by: Voisil | Date: 04 November 09 | Comments (0)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive