Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 173

Block title

Block title

Statistics 
Home » Entries archive

С днешна дата, авангардът на злото в основна степен е представен от САЩ и проекта "Ислямска държава" . Американизмът и ислямизмът - две уж воюващи помежду си уродливи явления,  врагове на мира и хармонията. "Ислямска държава" е проект на американската еврейска пасмина, който цели страх и ужас сред редовите граждани. 

Това наскоро потвърди У. Кларк - американски генерал, бивш Върховен главнокомандващ на НАТО за Европа:

"Пенсиониран генерал призна, че "съюзници на Вашингтон" са създали терористичната групировка "Ислямска държава", за да се конфронтира с ливанското съпротивително движение Хизбула.

< ... Read more »
Views: 721 | Added by: Voisil | Date: 04 March 15 | Comments (0)

Кретенията на "българския преход" - евреин-социалист предава министерството на евреин-демократ. А после обратното.

По-наблюдателните са забелязали един леко смущаващ факт - вече 20 години външните министри на България неизменно са от еврейски произход, независимо коя партия е на власт. Дори олигофрен може да прозре, че когато дадено явление се случва 7 пъти поред, няма как да е случайно. Това е просто ясен показател, че партиите и правителствата са подчинени на друг тип организации, тайни или ... Read more »

Views: 1071 | Added by: Voisil | Date: 13 February 15 | Comments (0)

Да намерят страната на свръхчовеците - това била последната надежда на национал-социалистите да спечелят войната. Самата идея на национал-социализма е не просто расовата държава, а изграждането на общество от свръхчовеци. Нелош опит, само че не германците са тези, които могат да осъществят изграждането на свръхчовешко общество. Това могат да сторят само автентичните арийци - Болг-Ариите. Нищо, че в момента тяхната земя изглежда обитавана от слабоинтелигентни скотове.

"Чрез Тайнствената ... Read more »

Views: 867 | Added by: Voisil | Date: 24 January 15 | Comments (0)

Новият световен ред няма да може да се осъществи, защото няма да има хора. Всъщност, хора отдавна няма. В момента, в който човешката раса възприема ценностите на евреите и жидо-масоните, тя престава да бъде човешка и се превръща в биологичен отпадък. 

В последните дни добитъкът се "притесни", че тероризмът застрашавал европейската цивилизация... Само че тя е мъртва от поне 70 години. Нео-либерализмът превърна модерният човек в умствено и душевно скопен олигофрен. Четири милиона излезли на шествия във Франция, но не против имигрантската вълна и исляма, а против тероризма... Борба срещу последствията, а не причините; не е ли малко тъпо. 

Разбира се, ако се тръгне по пътя на първопричините, трябва са се потърси отговорност от тези, които начертаха пътя на "европейската цивилизация" - а именно евреит ... Read more »

Views: 660 | Added by: Voisil | Date: 12 January 15 | Comments (0)

Това е ключов въпрос за спасението на България и възраждането на Българската идея. Т.нар. "проклятие" всъщност се изразява в съвсем ясна причинно-следствена връзка с народните неволи - избиването на боилските родове през 865-866г. нанася крушителен удар върху българския генофонд; отстранени са най-достойните и знатни българи, поддържащи нравствените и духовно-идеологически устои на Българския Саракт, а държавата е лишена от древните болг-арийски познания, които са закваската на българската мощ.

Един текст, в който са засегнати по същество събитията от онова време, предопределящи цивилизационния ни срив:

"Един скромен опит за анализ на онзи драматичен период от 863 до 889г., когато на практика е унищожено могъществото на България след едно от най-коварните пр ... Read more »

Views: 917 | Added by: Voisil | Date: 31 December 14 | Comments (0)

Мазохистите върнаха мутренската, некомпетентна, ционистка пасмина на герп, защото им харесва да ги управляват антибългарски убийци и малограмотни полуидиоти. Няма друго логично издържано обяснение. Днес това стана кристално ясно - дпс и герп гласуваха закон, който има ключова роля в довършването и доунищожаването на България и етническите българи.

Прехвърлянето на пенсионните осигуровки към НОИ означава две прости неща - 1.Данъците на работещите ще бъдат системно ограбвани от мафиотско-партийната сг ... Read more »

Views: 546 | Added by: Voisil | Date: 19 December 14 | Comments (0)

Хиляди пъти сте чували изрази като "българска работа" и "по нашенски", употребявани в крайно негативен аспект. Съвременните българи имат "самочувствието" на народ, който е съчетал в себе си цяла палитра от отрицателни качества и характеристики. Как се е стигнало до този идиотизъм? Как е възможно велик народ, побеждавал империи, изпратен с духовна мисия от Провидението, да се превърне в сбирщина от нихилистично настроени материалисти? Това изглежда непонятно, но при всички случаи, е една от главните цели на вековните ни врагове. 

Свикнали сме да възприемаме като "наши" характерни черти простотията, нихилизма, мързела, чуждопоклонничеството, нагаждачеството. По-лошото е, че това е реалност - тези душевни недостатъци наистина са отличителни за голяма част от това, което представлява днес "българският народ". Този народ днес е един много болен ... Read more »

Views: 963 | Added by: Voisil | Date: 01 December 14 | Comments (0)

Интернационалистката комунистическа шайка, която мори страната от 70 години, продължава да действа с чудовищните си методи, маскирани вече 25 години с лозунгите на демокрацията и евро-атлантическите "ценности". Дали са се влели в ДАНС или паралелни структури, но болшевишките антибългарски изчадия все още са активни и поръчват покушения срещу разобличители на комуняго-демократската мафия. Неслучайно за годините на прехода няма нито едно разкрито поръчково убийство, ченгетата-мафиоти не могат да разследват себе си.

Копоите на ДС/ДАНС извършват покушения не само за замитане на далаверите им, ограбващи държавата, а и срещу идеологически противници на комуняго-демократщината. Преди няколко години проф. Янко Янков бе нападнат посред бял ден, в центъра на "европей ... Read more »

Views: 461 | Added by: Voisil | Date: 18 November 14 | Comments (0)

Ако маймуните помнят 5 минути, у нас е пълно с маймунски мозъци. Сега отново чакат мутри и поръчители на убийства да "вадят" страната от перманентната криза.

"Трима експерти, които опитваха да възстановят СРС-тата на Цветанов, вече са мъртви!

Черна серия застигна ключови фигури, участвали в разследвания на мегаафери с подслушвания. Само за година и три месеца трима от тях загиват неочаквано, съобщава „168 часа”. Странна катастрофа, неразкрито убийство ... Read more »

Views: 412 | Added by: Voisil | Date: 28 October 14 | Comments (0)

Краткият обективен анализ на обстановката след изборите може да е само един - тотална политическа безизходица за българите, защото е необходимо огромно въображение да си представиш, че има про-българска партия, която не е издънка на бкп. За сметка на това, циганите и турците има за кого да гласуват, като парадоксът е, че дпс също е изчадие на бкп. 

Трябва да отбележим продължаващата кретения на боковите фенове, които само за година забравиха радикално анти-българската политика на герб. Забравиха министрите-ционисти, масовите самозапалвания, както и че боко беше готов да ползва военна техника срещу протестите. Не че останалите партии са от различна порода, просто герб се престараха в стремежа си да ускорят геноцида над етническите българи. Разбира се, голяма част от електората им е корпоративен вот; гласове на работници, които гласуват под натиск от работодателите си. бсп няма какво да ... Read more »

Views: 501 | Added by: Voisil | Date: 10 October 14 | Comments (0)

Към момента населението, което все по-условно наричаме "български народ", се намира в процес на самоунищожение, което може да приключи дори без външни врагове. Преди да преодолеем какъвто и да е външен проблем, трябва да определим ясно какво прави настоящето на българите толкова жалко и недостойно. Главно - липсата на духовна сила и увреждането на уникалния български ген; два взаимосвързани фактора.

Липсата на вяра и морал сред днешните българи сме отбелязвали многократно, но трябва да отчетем и другият фундаментален проблем - генетичното затормозяване и захабяване на народа. Не е необходимо да ... Read more »

Views: 365 | Added by: Voisil | Date: 04 October 14 | Comments (0)

Комунистическо-американистката измет вече официално си нахлупи феса. Наглед объркваща констатация, но само ако не знаете какъв безроден боклук е т.нар. "български" комунист. За пари и власт, тези отрепки ще продадат децата си. "Бивши" комунисти ще оглавяват листите на дпс за изборите, един от тях даже генерал. "Алтернативата" герп от години козирува на Ердоган, но минаваше за партия, която била срещу дпс. Трудно е да разбереш на кого служат партиите на ДС, защото самите те едвам смогват - на САЩ, Изсраел, Турция, ЕС, Русия; на никого не са отказали. 

Дори в представите н ... Read more »

Views: 420 | Added by: Voisil | Date: 14 September 14 | Comments (0)

Основен проблем у нас са не толкова циганите, колкото циганизираните. Това трябва да осъзнаят, доколкото е възможно, т.нар. фенове на чалгата. С чалгаджийската сволоч тази страна няма бъдеще. След като нямат достатъчно мозък да проумеят, че чалгата се пропагандира, за да замърси българската култура и да създаде условия за толерантност към циганията, бандитизма и разграбването на страната; те не са разумни същества, не са българи, не са човеци. Не говорим само за музикален жанр, а за културен облик, който засяга и почитателите на блудкави поп-бози и рапърски позьорщини - те също са част от "нашенския" специфичен облик на чалгарщината.

Има и някои елементи, които са определят като "патриоти", но са толерантни към чалгията - такива са явни дебили. За хиляден път да си зададат въпроса - може ли един нормален българин ... Read more »

Views: 411 | Added by: Voisil | Date: 19 August 14 | Comments (0)

Има ли още някой, който се съмнява, че еврейските ционисти поддържат радикални ислямистки организации и движения? А кой позволява Европа да се ислямизира лавинообразно - не са ли пак ционистите и зависимите от ционизма политици? Затова е глупаво да се заема страна в конфликт между евреи и мюсюлмани. Ислямът е производната, по-примитивна част на юдаизма; нищо, че от време на време мюсюлманите се канят на Изсраел.

"Сноудън: Главорезите от ИДИЛ са финансирани от Израел! ... Read more »

Views: 517 | Added by: Voisil | Date: 04 August 14 | Comments (0)

За 25 години, всички нормални хора разбраха, че т.нар. комунисти няма да освободят доброволно лостовете за управление на държавата и за следене и контрол на населението."Комунисти" вече е условно определение - това по същество е безродническата мародерска сволоч, която през 44-а окупира властта и се превръща в елит на страната до ден днешен. Те не са и комунисти, просто безродници, кръвопийци и подчовеци. Доказателство е, че децата на "убедените комунисти" сега са "убедени американисти" и заклети либерал-демократи. С/ДС-та, гербери и пр. - всичко това са кадри на Безродната каста, условно наречена комунистическа.

Виждаме, че западните демократи са морално деградирали изверги, които пропагандират хомосексуализъм, педофилия и инсест. Особеното при "българските демократи" е, че са пребоядисани комунисти. Но така или иначе, резултатът е същия - власт на античовешкото и упад ... Read more »

Views: 527 | Added by: Voisil | Date: 22 July 14 | Comments (0)

« 1 2 3 4 ... 21 22 »

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2018  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites