Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 1 » Американо-юдейските критерии за красота
3:29 PM
Американо-юдейските критерии за красота
Неземната красавица Камерън

"Кариса Камерън (22 г.) е името на новата Мис Америка. Брюнетката от щата Вирджиния се закичи с короната на финала на конкурса в събота късно вечерта в Лас Вегас, щат Невада. Общо 53 момичета, победителки в конкурсите за красота в отделните щати, си оспорваха титлата на първа красавица в САЩ.
Титлата със сигурност ще помогне на Кариса да осъществи мечтата си да бъде водеща. Сега тя учи телевизионна журналистика. Победителката получи и 50 000 долара, които щеможе да използва за обучението си.
Втора в тазгодишния конкурс е Кристи Кевиндър от Калифорния. Тя получава бонус от 25 000 долара. "
 
 
Повече от ясно е, че избирането на тази перла за "Мис САЩ" е свързано с позитивната дискриминация, която ни натяква безумието, че черните и мулатите са едва ли не по-красиви и способни от нормалните човешки същества. Абсурдно е да приемем, че грозния примат от снимката при нормални обстоятелства може да получи първо място за красота, та това е бостанско плашило.
 
Това е юдо-масонската пропаганда, която ежедневно ни залива, която ни диктува кое имаме право да харесваме и кое не. Обикновеният гражданин от нееврейски произход в САЩ се радва на невероятна демокрация-има право да мълчи, да нагъва мазни бургери и да гледа по телевизията някое от хилядите предавания, което му обяснява, че белият човек дискриминира останалите само с въздуха, който така расистки диша.
 
Насилствено ни налагат ценностната система, която трябва и сме длъжни да приемем- всичко грозно, извратено и аномално е добро и с приоритет, а красивото и моралното е старомодно, ксенофобско и нетолерантно.
 
Нека си припомним, че миналата година титлата "Мис Калифорния" бе отнета на Кари Приджийн, защото тя си позволи чудовищното нацистко изказване, че според нея семейството трябва да се създава от отношенията между мъж и жена, а не хомосексуалисти.
 
 
Views: 809 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Asgard  
0 Spam
( wacko grozna e taq (puke)

Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive