Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » August » 11 » Англия на крачка от расова война
3:14 PM
Англия на крачка от расова война
 Либерало-комунизмът или Европа - кой ще падне пръв?

"Интеграцията" - върховно еврейско безумие, или поне така говорят фактите.
Не ви харесва понятието "расова война" ? Никой не ви пита! Това е реалността. Забравете либералните лъжи, забравете социалистическите брътвежи, нужна ни е само истина.  


Аспекти на безредиците в Англия:


" Граждани организираха групи за отбрана на имуществото, като най-масово бе сборището на сикхите в Саутхол, Западен Лондон. Над 700 души завардиха храма си със саби и пръти.

В Нотингам след ареста на 10 вандали други 50 обсипаха полицейски участък с коктейли "Молотов”. Но най-тревожният инцидент се случи в Бирмингам. Час след полунощ трима арабски имигранти бяха премазани на улица в близост до джамията в квартала им. Колата, в която се возели четирима души, отпрашила с мръсна газ. Полицията съобщи по-късно, че във връзка с престъплението е арестуван 32-годишен мъж. Това обаче не спря около 200 араби да организират протест пред местната полиция, заплашвайки с расови безредици, отбеляза Би Би Си.

Общо в Бирмингам и в предградията му Уест Бромич и Улвърхемптън за една нощ са арестувани 109 души. А други 44 бяха вкарани зад решетките в Ливърпул. В града на "Бийтълс” безредиците бяха концентрирани в централния квартал Токстет, който преди 30 години бе арена на най-кървавите расови и социални сблъсъци във Великобритания след втората световна война. "                trud.bg



Съвсем очаквано - страхливите раболепни журналистически издания не казват нещата с истинските им имена - в началото говореха само за грабежи и безредици, но не и кой ги върши и защо. Не казаха, че 100 % от грабителите са араби и негри, но не защото им се стори маловажно, а защото така им се нарежда. Понеже расовият произход няма никакво значение - всичко е до гражданството, имаш ли паспорт - англичанин си, няма раси и тем подобни. Това е престъпно-лъжовното либерално разбиране, налагано чрез диктат на обществото. За левите идиоти да не говорим - те виждат в негърските мародерства бунт за социално равенство?! Колко безмозъчен трябва да е човек, за да мисли такова нещо... 

 

Размириците са расови - попитайте всеки арабин или негър-размирник и ще се убедите, че мрази "белите боклуци" . Но белите трябва да ги търпят, понеже така казва либералната власт. А какво е либералната власт - еврейска подигравка с имота и честта на народа и друго нищо.

 

Добре е, много е добре, че чернилките дадоха воля на низките си инстинкти, понеже сега медиите не могат да ги представят като "симпатични тъмнокожи" . Те показват същността си - получават всичко наготово, получават всички условия за интеграция/ интеграция?! - това понятие губи смисъл/ , но въпреки това мразят белите и искат да грабят и убиват. 

 

В най-тежките моменти особено ярко проличава кои са Наистина здравите и Наистина болните части от народа.        

Няма никаква изненада - единсвената истински здрава част от който и да било народ, това са националистите. Единствено те излязоха да бранят кварталите и семействата си от безумната грабителска паплач. Останалите пасат и свалят гащи. Това е реалността. Независимо на кой му харесва. В интернет вече има доста клипове, на които се вижда как бели младежи гонят самозабравилите се негри по улиците на английските градове. Тези младежи са националисти. През останалото време обществото ги сочи с пръст и ги нарича вандали и прочие, а в един истински момент се оказва, че само те държат на ценностните неща като близки, родина, мир. Явно без тези истински моменти обществото няма да разбере каква невероятна помия е всичко, което либерализма налага като поведение и светоусещане - античовешко като комунизма.

 

Хората ще отхвърлят юдейските духовни и материални окови или ще умрат, просто е. 

Views: 660 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive