Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » April » 26 » Антибългарщината у съседите се разраства, ние отговаряме с толерантност(овчедушие)
4:48 PM
Антибългарщината у съседите се разраства, ние отговаряме с толерантност(овчедушие)
 
 Парламентът ни изрази подкрепа за Сърбия в ЕС, която репресира българите и не ги признава за малцинство, и не изрази нищо след гаврата на Гърция с 15-годишно българско дете, ни вопъл, ни стон, камо ли протест.
 
 На нас ни проповядват толерантност, а турци, гърци и сърби отправят постоянни атаки срещу българите и българщината, останали на тяхна територия след престъпническия Ньойски договор.
 Това стана възможно след налагане на интернационалната комунистическа власт у нас, която директно възпитава и до днес цели поколния и ги учи, че българинът няма право на национална гордост, защото националната гордост е фашизъм, нещо много лошо.. Тая интернационална утайка и днес ни управлява, но с друго име - "демокрация" и "демократи" .
 
  Днес пред парламента протетираха българите от Западните покрайнини, останали в Сърбия, протестираха срещу това, че председателят на "българския" парламент Цецка Цачева изрази " безусловна подкрепа за членството на Сърбия в ЕС" . Не я интересуват българите в Сърбия, не я интересуват български национални интереси. Но тая проста женица не е нещо различно от управляващата ни класа в последните десетилетия, а именно - политическа измет.
 
 Същата измет бе и продължава да бъде например Румяна Желева, която изрази през есента познатата безусловна подкрепа, само че за Македония, точно в разгара на скандала със Спаска Митрова, когато една българка бе подложена на репресии и нечовешко поведение от македонската власт, затова, че е българка - и това продължава, но безгръбначните властници не променят и нотка в сервилното си педерастко поведение.
 
А днес научаваме, че супермен Бойко Борисов отново е свалил гащи, този път при среща със сръбския премиер, като не само не е поставил ребром въпроса за българското малцинство в Сърбия, но е заявил следното: "Трябва да признаем, че България също има вина – в това, че сме бавили толкова години изграждането и на пътищата, и на граничните пунктове, и на магистралата София-Ниш". Коментарът е излишен.
 
Също днес научаваме, че в Гърция е извършена поредната антибългарска гавра - оправдани са боклуците, които изнасилили 15-годишно българско момиче в селцето Амаринтос, при неоспорими доказателства, доказващи вината им. Ясно е защо това се случва - защото няма българска държавна позиция, има само едно измекярско сумтене на изметта, наричаща себе си "дипломати" . Затова и гръцките маймуни са решили, че правосъдие не е нужно.
 
В Турция неотдавна се появи карта, отпечатана в учебник, според която границата им стига до Дунава. Направили са си сметката - "след като на тая територия няма държава, ние ще я заграбим отново" .
 
Каквото и да става, не се съмнявайте - управляващата класа ще мълчи, независимо колко жестоки са антибългарските репресии и колко силна е асимилаторската пропаганда в собствената ни страна. Да се вземем в ръце, докато има какво да спасяваме.
Views: 683 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive