Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » August » 31 » Антибългарският елит опозорен в Плиска
8:50 PM
Антибългарският елит опозорен в Плиска

Колкото по-жалки и недостойни в предателството си към България са управляващите и техните лакеи, толкова повече им се ще да демонстрират, че и невидимите Сили ги подкрепят като някакви особено важни за българската история "големци". Какви идиоти, какви самозвани псевдопатриоти и опиянени от егоцентризъм клоуни! Да, става въпрос за премиера Борисов, чучелата-министри и патриотарския професор Божидар Димитров, които се опитаха да спретнат театро в заветната Плиска. 

И не знаеха, че Орендата не прощава. Свикнали са журналистически мекотели, подкупни "патриоти" и мазни попове да им правят вятър и да превъзнасят егото им до висините, свикнали са с пари и влиятелни партньори да си купуват медиен комфорт и "величав" имидж, но не предвидиха, че ТАМ, в Плиска, ще гризат дървото. И че Свещеният за Българите Извор, за предателите се превръща в поток от помия. 

Наистина ли, мръсни свини , мислехте, че точно в Плиска ще разиграете театрото си по живо, по здраво, и после пак ще се потопите в комфорта, обгрижван от медийни слуги и зомбиран, кретенизиран "народ"??

Божидар Димитров откри "сензационно" легендарния свещен извор в Голямата базилика в Плиска и даже обяви, че там Борис Първи - светец за скотовете и предател на саракта, се бил покръстил. Властта беше във възторг - какъв по-добър шанс за пи-ар на Бойко, новият "Бащица" на безумното стадо.. Борисов и няколко министри от правителствения бардак участваха в абсурдна церемония в самата Базилика, в която проф. Димитров, вероятно в ролята си на жрец/но неясно - прекфалифициран епископ или жидо-масонски шут/, поля "големците" със "свещена" вода.

Да ама не - водата се оказа не просто съдържаща отровни нитрати, а и фекална. Така че, Боко и министрите бяха окъпани с говна на една церемония, сякаш организирана от великата българска Оренда, за да им покаже, че те не просто са смъртни, а ги чака истинско възмездие, както всички предатели. 

 

"В свещената вода в Плиска има и ако"

"В. „Стандарт“, компанията „Рефан“ и веригата Lafka са били на път да разпространят 10 000 флакона фекално замърсена „свещена вода“ от извора в Плиска. Това показаха резултатите от микробиологичния и физикохимичен анализ на водата в кладенеца, направен от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Шумен по разпореждане на здравното министерство.

Микробният анализ бе направен въпреки призивите на директора на Националния исторически музей Божидар Димитров да се спре изследването тъй като в кладенеца още се копае и влизат работници с обувки, които разбира се го замърсяват.

Резултатите показват обаче, че не само работническите дрехи замърсяват извора. Водата от кладенеца при Голямата базилика в Плиска е мътна и съдържа два вида бактерии.

Ентерококите са широко разпространени в дебелото черво на човека и животните, присъствието им показва фекално замърсяване. Както бе обявено по-рано във водата от аязмото има и почти три пъти над допустимото съдържание на нитрати. От РЗИ предупредиха, че тя не трябва да се използва за питейно – битови цели.

Още с отварянето на аязмото в Базиликата шефът на НИМ заяви, че това е изворът, в който е бил покръстен Цар Борис I и поради това водата му се счита за свещена. Не е известно на какво се базира изводът му, че тъкмо това е изворът, при положение, че в Плиска има още един , по-голям кладенец.

Божидар Димитров ритуално уми премиера Бойко Борисов с, както става ясно, нааканата вода, а Борисов окъпа с нея министрите на финансите и транспорта Владислав Горанов и Ивайло Московски. Борисов си взе от водата, за да си маже с нея коляното. Веднага след ритуала, който не предизвика никакъв коментар от Българската православна църква, в. „Стандарт“ обяви, че със съдействието на Божидар Димитров пуска 10 000 флакона от „чудодейната“ вода във веригата Lafka.

Последвалите анализи на водата и възмущението на директора на Регионалния исторически музей в Шумен, че тече комерсиализация на извора в Плиска, премиерът лично забрани всякаква „комерсиална дейност“ с водата. Което не спря десетките хора, които след „откритието“ се стичат ежедневно в Плиска, за да си налеят от извора. 10-те хиляди флакона фекално замърсена, но чудодейна вода трябваше да бъдат разпространени днес в Lafka в страната, за днешния голям християнски празник Успение на Пресвета Богородица."    http://ureport.bg/86247/2015/08/15/politika/bulgaria/v-sveshtenata-voda-v-pliska-ima-i-ako

 

Интересно също, че много туристи и обикновени люде започнали да посещават Плиска след сензацията на споменатите вече злополучни самозванци. Ех, скотове, и вие ли искате да се потопите в "свещения" извор? За да ви върви, да трупате пари и лични благини, докато България затъва именно заради лакомията и материализма ви? Едва ли има по-глупава твар от "нашенския" псевдобългарски тарикат, който навсякъде е пръв, но само ако има лапане. 

Едно е сигурно - Орендата е жива, но засега не е сред народа и все още не желае да ни помогне, поради върлуващия материализъм. Но наказва и ще накаже всеки, дръзнал дори да се опита да търси някакви привилегии чрез нея. Както например клоуна Бареков, опитал се евтино да използва за символ на политическия си проект Розетата. Чутовна глупост, поради която преждевременно бе сдъвкан и изхвърлен на бунището. А сега Бойко, с цялата си глупост се изтипосал на мазна "церемония" в Плиска..

Посланието от Небето не закъсня - първо се оказа, че премиера е бил окъпан с фекалии, а днес правителствения самолет отново изпаднал в аварийна ситуация, при все, че след случката от преди няколко месеца, са взети всички предпазни мерки за обезопасяването му. 

Силата ще ни помогне бързо да разчистим предателската плява, но иска да види Достойни, а не самозвани патриотари, изповядващи върл материализъм и търсещи лична слава. Това е единственото условие.

 

 

Views: 584 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites