Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2016 » January » 31 » Пробуждане или смърт
8:19 AM
Пробуждане или смърт

Една е само въпросителната - колко време ще е необходимо, преди белите народи неминуемо да стигнат до извода, че само и единствено държавно и обществено устройство, основано на Расовото учение, може да осигури благоденствие, хармония и приближаване към свръхчовешкото? Колко ли хора още ще изгорят и ще паднат жертва на идиотските мултикултуралистки идеи и отровните утопии на интернационализма и космополитизма? 

Арийците се отклониха безумно много от това, за което са създадени - да владеят света чрез силата на своето интелектуално и нравствено превъзходство. Днес се е стигнало до там, че мнозинството от белите хора, най-вече на Запад, са се принизили до бездушни скотове, слуги на материализма, на които се подиграват дори негърските и арабските маймуни, чиято маймунско-фанатична ценностна система изглежда "извисена" на фона на пълната липса на ценности на космополита-мултикуртуралист или на кратко "модерния човек". 

Тежко е за съзнаващите какъв е единственият верен път, да гледат как техния народ допуска предначертани грешки, следвайки фалшиви идеали, които рано или късно водят неизбежно до катаклизми, сривове, национални и цивилизационни катастрофи. Така е било във вековете на империализма, така е и сега, в епохата на космополитизма. Ние, осъзнатите Арийци, виждаме как незрящата тълпа се лута неориентирана след още по-объркани пастири и лукави измамници, търгуващи душите им. Това са същите изроди, които повтарят идиотските мантри за толерантност, "любов към "различния", свобода за всички форми на морални извращения. 

Ние, Болг-Ариите, сме тези, които Небето е отредило да са духовните водачи на арийството. Защото още от древността белите хора не вървят по верния път; лукавите сили на мрака се възползват от несъвършенствата на човешкото устройство - алчността, материализма, подвеждането по скотски страсти са факторите, които са отклонявали и отклоняват арийците от единствената правилна насока. 

Но и ние се отклонихме преди много векове от верния път, като изгубихме облика си. Бяхме носители на единствената алтернативна цивилизация, която осигурява поле за развитие на истински арийци и в която робството не съществува, но се подмамихме по римско-византийската имперска поквара. Т.е. - възприехме ценностите на империите, в които важни са не арийските ценности, а материалното богатство, тщестлавието и болните грандомански амбиции за владеене на мегаполиси, в които етноси и раси се смесват и "абсолютизират". 

Мнозина вече виждат в съвременната Западна цивилизация нова Римска империя, и то с пълно право. Същите грешки, основани на глобализма и интернационализма, които ще доведат и вече водят до глобални социални катаклизми, съпътстващи сгромолясването на сбърканата цивилизация.

Разбира се, чак такова нравствено падение на белите народи, изглежда не е имало никога. Глобализацията и съвременните технологии направиха изпълнима целта на слугите на мрака – едновременно пропадане и деградиране на всички арийци. На времето, морално разложената Римска империя не е могла да повлияе на всички – т.нар. варварски народи остават незасегнати и в крайна сметка разрушават прогнилата глобална държава, като по този начин обновяват арийския свят. Но днес, жидо-масоните имат възможност директно да повлияят върху всички народи и върху всеки индивидуален борец срещу расовото и нравствено пропадане. Това, разбира се, не бива да е оправдание, но прави съпротивата и възможностите за обнова на арийския свят, много по-сложни. Един просветен, решителен ариец, който в миналите векове е щял да събере около себе си възторжена бяла младеж, увлечена от правдивите му слова, днес просто е игнориран от технологично зомбираните деца на материализма.

Разбира се, ситуацията е извънредно усложнена след унищожаването на Третия райх и национал-социализма. От една страна, тогавашна Германия направи решителна стъпка към Расовата държава и даде съществен пример; от друга – загубата във войната и демонизирането на хитлеристка Германия развърза ръцете на лукавите, за да могат да преследват и съдят всеки, застъпващ се за расовите идеи, изграждайки му образа на универсалното зло и заклеймявайки всеки, който симпатизира на тези идеи. Трудно е да отсъдим в каква степен Хитлер е бил контролиран от масонството и дали не е бил част от техния план за заклеймяване на расовата идея, но резултатите са налице.

Има и друго – расовата идея ще победи, когато бъде издигната от Източните Арийски народи, най-вече българи и руснаци. Това е въпрос  на време да се случи и можем само да се надяваме да е по-скоро, за да бъдат спасени възможно повече арийски съдби; да не паднат жертва на мултикултурализма и идейния хаос.  Западните народи и западната култура винаги са били силно подвластни на материализъм и колониални амбиции.

Правдата ще възтържествува, когато арийството бъде поведено от събудените, осъзнати Болг-Арии!

Разбира се, че сред белите хора също има много плява, много дегенерати, лишени от чест и морални качества. Но в общество, устроено според нравствените и расови закони на Саракта, неминуемо безчестните получават това, което заслужават – презрение и лишаване от всякаква власт. А не като в съвременното общество на материализма – подлият и нечестният получава пари и социално издигане. И на върха на тази прогнила пирамида, са евреите и масоните, които плуват в свои води, когато обществото издигне за свой кумир мамона и загърби честта си.

Това, което осъзнатите Болг-Арии заяваваме, наистина неминуемо ще се случи – арийското устройство няма алтернатива за бъдещето, ако човечеството изобщо оцелее. Ако бяхме послушани навреме, сега европейците нямаше да берат гнилите плодове на своята толерантност. А заслужава ли си да се изгубят още хиляди съдби, за да узреят неосъзнатите за расовите идеи на Болг-Арийския Саракт?

Views: 752 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2016  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites