Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » February » 7 » Бебета на прехода
12:00 PM
Бебета на прехода
Все още сме в преход. От помиярското социалистическо съществуване към демократическото несъществуване. Бебетата на този преход се раждат свободни и щастливи като това:
 
"Ученичка роди вкъщи, крие бебето осем дни в гардероба
 
18-годишна ученичка бе на косъм от смъртта, след като роди живо бебе вкъщи и получи тежко възпаление.
Е. К. била откарана от майка си в Спешно отделение на благоевградската болница с обилно кървене, силни болки и критично нисък хемоглобин.
"Момичето беше в шок и можеше да умре. Пълно беше с гной", каза шефът на АГ отделението д-р Огнян Митев. Прелели й 4 банки кръв, 2 плазма и успели да я стабилизират.
Тя отрекла да е раждала. Тогава я проверили за карцином на шийката на матката и ехографът показал късове от плацента. Направили й кюртаж, за да извадят загноилите парчета, дори с риск да получи натравяне на кръвта.
Медиците сигнализирали полицията за странния случай. При проверката в апартамента в кв. Ален мак криминалистите намерили мъртво бебе, скрито в гардероба в стаята на ученичката. Според тях случаят е на около седмица.
Момичето отказало каквито и да било подробности. Майка му също мълчала. Бебето е предадено за съдебномедицинска експертиза.
"Имаше разкъсвания на шийката на матката и съм сигурен, че не е аборт, направен от лекари", допълни д-р Митев.
Проверяват се версии за спонтанно или умишлено предизвикано раждане. Криминалисти допускат майката да е използвала бабини методи, за да отърве дъщеря си от нежелана бременност. Другият вариант е момичето да е действало само. Съседи обясниха, че не забелязали да е бременна. "   24chasa.bg
 
 
Този случай илюстрира добре обществото ни днес - жалка разпиляна сбирщина от полуидиоти, живеещи със съзнанието, че са модерни. А каква е модата? Няма значение, каквато я издокарат поп-фолк-курвите, такава ще е, на себе си и на своите традиции плюем. Каляне, шибане, мрене.
Views: 613 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive