Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » February » 1 » Без революция няма живот
2:05 PM
Без революция няма живот

Малцината реалисти сред българския народ са наясно, че без революция "отчаяна и незабавна", наближава часът на окончателното разтуряне и закриване не просто на държавата България, а на българското етно-културно явление. То и сега се крепи само на няколко стотин, няколко хиляди в най-добрия случай, истински българи-националисти, останалите са интелектуално-скопени чалгизирани идиоти, смятащи за правилно това, което им диктува комуняго-демократската върхушка. 

 
Като говорим за революция, разбира се, става въпрос за нещо съвършено различно от театралните постановки на нео-либералните лакеи, цапащи с боя грозните си, безизразни лица. Хора, които се представят за революционери, а в същото време разчитат да ги пазят униформените копои на властта, могат да са единствено клоуни и повече нищо. Но главното - липсва национал-революционна идеология, само някакви хомосексуалистки брътвежи какво били казали от Еврейския съюз, Америка и пр. и пр...
 
Без революция системата на злото няма да се оттегли, затова е инфантилно да се бърбори за избори. Защото тя е вкоренена преди всичко в тайните служби, които могат да контролират обществото с хиляди прийоми, действащи ефективно върху психиката на "редовите граждани". Прочее, целият сегашен "елит" е част от противочовешките юдо-масонски ложи, така че подобни съглашения обезателно трябва да бъдат забранени и изхвърлени от страната. Иначе те ще изпълнят докрай своя план за ликвидиране на държавата България и българското етно-културно явление.
 
Това не са просто теории и вероятности; такива са фактите - свобода или смърт. Или 70годишната система на слугинаж и българофобия ще бъде разгромена и сменена с пламенен български национализъм или казваме ариведерчи на явлението България.
 
Самият факт, че тея изроди съзнателно и целенасочено работят за размножаването и привилегироването на деструктивния, замърсителен цигански етнос, е категорично доказателство, че трябва да бъдат пометени с цената на всичко; те са врагове на българското, на хармонията, мира, спокойствието... 
 
Те са едно цяло - т.нар. комунисти и демократи. Комунистите заложиха демографската бомба със закъснител, те са вкарали цигани от Влашко и Гърция през 50-те и 60-те години на миналия век, уж за работна ръка. Това е документирано и няма никакво значение, че формално границите са били затворени - развъдили са умишлено подчовеци, а сега техните потомци, вече демократи-американофили, им дават привилегии. 
 
Това е системата на злото и тя действа като едно цяло и при двата "строя". Защо, мислите, че според официални статистики, всеки трети българин е стерилен? Очевидно е, че още през соц-режима е започнала програма за тайна стерилизация на етническите българи, която техните "мили братя" демокраДите сега довеждат докрай, като изтребват българския етнос със бедност, мизерия, мангали, психотроника и каквото се сетите. А в страни като Чехия, е провеждана политика на стерилизация с обратен знак - за паразитите. Очевидно там просто не са могли да стигнат крайна степен на предателство, като тукашните изроди. Но за интелектуалния стерилитет, сами са си виновни зомбитата. Какъв човек трябва да си, да виждаш нагледно, че работят за геноцид и да не искаш революция, това е непонятно.
 
Без революция сме загубени во веки веков.  Васил Левски   
 
Защо след толкова саможертви на велики българи, го докарахме до положение, че отново е нужна революция, за да има България? Отговорът е много тежък и засяга увредената част от българската народо-психология - болшинството българи не ценят свободата и не разбират заветите на предците си.
 
Всички революции се замислят от романтици, осъществяват се от фанатици, а плодовете им се ползват от отявлени негодници.  Томас Карлайл
 
Последната част от цитата е това, което трябва да бъде променено. Но пак опираме до народопсихологията - българите лесно се поддават на сладкодумни измамници-чужди агенти, които ограбват делото на истинските родолюбци и националисти, както се получава от Освобождението до ден днешен. Затова е нужна не просто политическа промяна, а цивилизационна - честта и гордостта на първо място в мирогледа на българите, пък тогава пари и имоти. 
 
 
 
 
Views: 780 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive