Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » February » 20 » Психотронните оръжия не помогнаха на правителството
10:10 AM
Психотронните оръжия не помогнаха на правителството
Оскотелите еничари, наречени жандармеристи, направиха решителната крачка ционисткото правителство на ГЕРБ да се оттегли предсрочно. Колониалното управление извади дори военна психотронна техника, тотално безумие. Днес Борисов хвърля оставка, след като копоите на властта отново не се сдържаха на протестите да бият зверски старци, жени и деца. Т.нар. провокатори, които хвърлят бомбички по униформените, са просто търсения повод да бъдат пометени всички протестиращи, включително жени и деца; повод едни охранени слабоумници да избият комплексите си върху невъоръжени хора. Изпълнявали заповеди? Ако им кажат да стрелят с бойни патрони, пак ли ще изпълняват заповеди?

Все пак, никой нормален човек не се заблуждава, че между партиите на прехода има разлика по същество; каквото и правителство да формира настоящият политически елит, с всички тези партии от ДС и масонските ложи, то ще е подчинено на българофобията. Но все пак натискът на хората от улицата е урок за всички тях, че когато демонстративно превръщаш родината в чужда колония, както писахме наскоро, грабителската система не е толкова непоклатима.

"Премиерът Бойко Борисов по обяд ще депозира оставката на правителството. Това каза министър-председателят в Народното събрание.

"Не искам ние да носим пасивите на хидроинжинерите на ДПС, които изхарчиха милиарди, нито искам да виждам кръв по улиците, нито да виждам полицаите да бият, по който и да било", коментира премиерът.

Той не пропусна да отбележи какво е построено по време на неговия мандат и допълни: "Всяка капчица кръв за нас е петно и аз не мога да гледам парламента обграден с огради", допълни Борисов.

"Обичам да ходя сред хората, не обичам да има железа", коментира пред депутатите Борисов."   darik.bg


Това мина всякакви граници - правителството извади срещу протестиращите военна техника с психотронно оръжие, която се ползва само за военни мисии:

„Пустинни котки" са нападателна бойна техника, която може да носи и психотронно оръжие. Властта се уплаши от ескалацията на протестите и изкара бронирани автомобили, уж за „охрана" на протеста. Освен, че присъствието на военна техника по софийските улици има силен сплашващ ефект върху недоволните граждани, които от ден на ден стават все повече. Бойко Борисов явно не на шега вижда накъде отиват нещата и се опитва да пречупи хората и да ги откаже от справедливите им искания.

„Пустинните котки" са бронирани автомобили, които по цял свят се използват и при потушаване на безредици. В тях има възможност за качване на модулно оборудване, което може да включва мощни заглушители за мобилни телефони, радиостанции, смущение на телевизионния сигнал и т.н. Освен това според случая може да се монтират източници на ултракъси вълни, които са вредни за здравето на хората и могат да доведат до главоболие със седмици, загуба на съзнание и др. директни физически и психически вреди. Целта да бъдат извадени котките по софийските улици е ясна – да бъдат разпръснати насилствено демонстрантите.

Лично предупреждавам протестиращите – ако видите бронираните автомобили от снимката – отдалечете се – все още никой не знае какво е качено в карусерията им и какви са рисковете за здравето ви. Официално призовавам военния министър Аню Ангелов да информира обществото с каква цел е извадена бронирана техника срещу мирния протест на гражданите. "    Николай Цонев, бивш военен министър.

Views: 660 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive