Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » November » 5 » Чешкият президент осъзна, Европейският съюз=комунизъм
7:37 PM
Чешкият президент осъзна, Европейският съюз=комунизъм
                                 "Европейският съюз се разпада?"
        "След влизането в сила на Договора от Лисабон Чехия ще загуби държавната си независимост. Това се осъзнава от президента Вацлав Клаус и една от възможностите за възвръщане на суверенитета е излизането на страната от ЕС."
  Това заяви заместник-началникът на канцеларията на евроскептичния държавен глава Петер Гайек, цитиран от ИТАР-ТАСС и БТА.
  Той обаче подчерта, че това е краен сценарий в политиката на възстановяване на държавната независимост на Чехия, предаде БНР. "Приемането на Лисабонския договор означава, че губим суверенитет и ще се стремим да го придобием наново. Една от възможностите ще е например излизането от ЕС", каза Гайек. Той подчерта, че това е краен сценарий в политиката на възстановяване на държавната независимост на Чехия, отбелязва ИТАР-ТАСС.
  Лисабонският договор за първи път предвижда клауза за напускане на ЕС. Френският вестник "Либерасион" писа, че може би Великобритания ще се осмели първа да приложи тази клауза и да види как работи механизмът, когато догодина торите спечелят парламентарните избори.
  Лидерът на британските консерватори Дейвид Камерън беше принуден да се откаже от идеята за референдум във връзка с Лисабонския договор. "Кампанията ни за референдум по Лисабонския договор приключи", каза Камерън след подписването на документа от чешкия президент Вацлав Клаус. Той обаче обеща, че едно бъдещо правителство, оглавявано от него, няма да позволи повече прехвърлянето на правомощия към Брюксел без референдум."                        dnes.dir.bg
 
  Изказването на чешкия президент показва, че все още сред европейските държавници има мъже, които осъзнават какво се случва с Европа и европейските нации. Европейската цивилизация е изправена пред сигурна гибел, ако сегашните политически и псевдокултурни нихилистични ценности не бъдат осъдени и незабавно отхвърлени като пагубни за европейското бъдеще. В същото време от думите на Клаус личи и известно чувство на отчаяние, но не окончателно, защото чешкия президент заявява, че е възможно и напускане на ЕС. Неслучайно всички правителства в Европа, протежета на еврейския ционизъм, се страхуват да проведат референдум за или против Лисабонския договор и участието в Европейския съюз въобще, единствено в Ирландия се проведе референдум, и то два пъти, защото първия път Лис. д-р бе отхвърлен. Ако и на втория опит ирландците бяха отхвърлили тая гнъсна помия, не се съмнявайте, че щеше да има и трети, четвърти и т.н. референдуми. Т.е. демокрацията в ЕС е мит и лъжа, правото на глас на хората е абсолютно фиктивно и несъществуващо. Крайно време е хората да осъзнаят, че едни и същи античовеци стоят зад уж противопоставящите се комунизъм и демокрация, крайната цел е поробване и унищожение на нациите и бялата раса като цяло, борбата е на живот и смърт.
Views: 588 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive