Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » June » 3 » Честит 2-и юни
2:55 PM
Честит 2-и юни
Културата на днешните българоподобни

Втори юни е ден на падналите за България; националните герои. Днешните българи обаче, нито стават, нито падат с идеята за България, просто защото не познават такава идея. По-точно, да ги наречем българските граждани, защото една безлика сбирщина не следва да се нарече българи. Българите почитат Христо Ботев и на думи, и на дела, а българските граждани са един безобразен нравствено пропаднал боклук, който медиите наричат общество.

За редовите български граждани, Христо Ботев е един образ от учебниците и вестниците, който олицетворява техния антипод. Те са търпеливи, подмолни, двулики, нихилисти и чуждопоклонници. И въпреки това, преструват се, че чествали Ботев?! Поне да си кажат, че за тях националните герои са неразбираеми и луди, а не да търчат на някакви екскурзии, до някакви паметници и пр. безсмислени деяния. 

Щях да си спестя похвалното слово за нашите бивши съотечественици, ако не виждах невижданата уродливост и безчовечност, която е обзела масово населението на сгромолясаната родина. 

Става нещо страшно - погледнете децата в училищата, да не кажа детските градини; те са роботи! Програмирани с чалга, порнография и наркотични вещества. Това не са човешки същества, съзнанията им са безжалостно обезобразени и подчинени на арогантен кретенизъм и подчовешка глупост. Всичко става пред очите на родителите им, които очевидно не могат или не искат да се съпротивляват; но как ли биха могли, след като горките и те са завършени идиоти. 

Ученическите балове всяка година се превръщат в повод нормалният човек да изпита отвращение от това, в което масово и поголовно се превръщат децата и юношите; меко казано Франкенщайни. Само че, преди старите да размахат пръст и да оплюят младите поколения, да се замислят, не са ли те олигофрените, които отглеждат въпросните деца и които са допуснали държавата и образователната система да се превърнат в публични домове.

Културата на днешните българи - това изначално е погрешно съставено понятие, защото култура няма. Каквото дойде, откъдето и да дойде, стига да е разпространено чрез официалните проститутки - медиите, залива културното пространство на населението и се превръща в определяща тенденция и норма. 

Но има някои главни неотменими принципи, които са определящи и ги казахме - простотия, арогантност, нихилизъм, преклонение пред чуждото, търпеливост към безобразието, която нормалният човешки разум отказва да приеме. Българските граждани са културно-обезличена сива маса, която е издигнала в култ невежеството, неморалното и безчовечното.

Какво общо има това с Ботев и националните герои? Нищо. Там е работата, че няма нищо общо, а националните герои са за това, за да определят културния облик и стремежите на народа, иначе портретите им остават само като бостански плашила в кабинета на някой партиен плъх. 

Българите са почти изчезнали, на тяхно място има някакви изроди, които се наричат "български граждани" . Наричат се още космополити - уродливи гмо-та, които задушават малкото нормални човеци около себе си. Някой трябва да падне - или ние, или те.
Views: 600 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive