Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » October » 19 » Чифутите нададоха вой заради билборд
7:06 PM
Чифутите нададоха вой заради билборд
  Медиите ни проглушават ушите в случаи, като този с билборда на Хитлер, но никога не питат защо, например, паметниците на еврейско-татарския боклук Ленин са непокътнати.

  "Билборд в Тайланд, рекламиращ музей за восъчни фигури, беше покрит, след като израелски и германски дипломати подадоха оплкаване до неговия мениджър, предаде АП. Причината за негодуванието е, че рекламата изобразява Хитлер, вдигнал ръка за поздрав.Надписът на билборда на главния път между столицата Банкок и Патая гласял „Хитлер не е мъртъв”, а целта на провокативната реклама била да оповести отварянето на музея следващия месец."        bnews.bg

 


  Античовешката ционистка сган не пропусна да надуе сирената, този път срещу билборд на "чудовището" Хитлер, от което толкова трябва да се страхуваме, дори 60 г. след смъртта му. Случаят напомня на този със софийската улица "Богдан Филов" (която вече не се казва така), при който отново еврейските крясъци оглушиха медиите, само че сега го правят в Тайланд.
С други думи, в която и точка на планетата да се намира човек, излиза, че най-важното е да се съобразява с мнението, идеологията, чувставата и най-вече манията за световно господство на евреите - бич за човечеството. Затова трябва да вярваме, че Хитлер унищожи 6 милиона евреи в газови камери, без значение, че толкова евреи не е имало по това време на континента, важното е да вярваме без мисъл и критика, че 6 милиона и нито чифут по-малко са минали през комина!
В същото време никой не задава медийно въпроса защо паметници, възхваляващи комунистическата измет и нейната машина за геноцид над европейските народи - червената армия, продължават да стоят като тумори у нас и по света. 20 години след "идването на демокрацията" у нас паметниците на комунизма и червената армия са непокътнати! Иначе паразити и клоуни като Иван Костов и Петър Стоянов всяка година са на възпоменания за жертвите на комунизма, но когато управлявахе не пипнаха тея паметници, още по-малко пък нарушиха олигархическия ред на синовете на комунистическите изроди.
Крайно време е хората да се замислят защо е този двоен стандарт, кой дърпа конците и накъде ни води!
Views: 928 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive