Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » August » 25 » Човечността на жидовете
10:30 AM
Човечността на жидовете

Благотворителността на жидо-масоните и техните подлоги стига дотам, да регулират населението с всякакви хуманни средства, включително умишлено заразяване с ХИВ/СПИН чрез ваксини. За редовите зомбита, това са "конспиративните" теории, на които трябва да се смеем. Нека се посмеят; така или иначе са приели безрезервно ролята си на бездушен добитък.

Проф. Мишел Карбоне от Университета Лойола в Чикаго признава достоверността на теориите, че ХИВ-вирусът е бил разпространяван умишлено чрез ваксинации против Хепатит Б. Предупрежденията към обществото, че активни смъртоносни вируси се инжектират посредством ваксини против хепатит Б и детски паралич, в началото бяха осмивани от медиите,  научните институти и правителствените ведомства. Както обикновено, такова отношение се оказва гарант за истинността на твърдението.

Проф. Карбоне публично призна, че вирусът, причиняващ СПИН, е бил разпространяван от ваксините за хепатит Б, произведени от Merck & Cо през 70-те години. За пръв път водещ експерт в областта на производството и тестването на ваксини открито казва това, което дълги години се приема за преувеличен слух.

Шокиращото разкритие бе направено по време на дискусии относно ваксините срещу детски паралич, заразени с вируса SV-40 (Simian Virus) , който пък се оказва причинител на ракови заболявания. Липсата на истерични реакции предполага, че тази информация е била добре известна в научните среди. Видно е, че малцина са независимите научни изследователи, които поставят човешкото добруване пред финансовите си интереси. Малцина са и журналистите, задаващи въпроси, които академичните институции и фармацевтичните корпорации не искат да чуят.      

Значителна част от специалистите вече допускат, че много ракови заболявания са причинени от ваксините на Salk and Sabin срещу детски паралич и хепатит Б, произведени в маймунски организми. Мезотелиома – раково заболяване, засягащо защитния слой на органи като белия и черния дроб, обикновено се свързва с въздействието на минерални вещества, но независими изследвания сочат, че голяма част от заболяванията са причинени от вируса SV-40, открит в полио-ваксините.Към края на 1996г. десетки учени докладват, че са открили вируса SV-40 в различни костни и мозъчни туморни заболявания. Вирусът е открит в хора, които не са били инжектирани със заразената ваксина, което води до заключения, че може да се разпространява от „ваксинирани” .

Тази информация изглежда е била известна в академичните среди поне от 1996г. , а вероятно и доста преди това. Защо тогава правителството продължава да налага ваксините като „универсална панацея” и защо например Merck & Cо не са санкционирани по никакъв начин. А колко ли още вируси и токсини приемат децата с тези ваксини.      

bubblews.com;  Chicago Pathology Professor Michele Carbone Admits HIV/AIDS Deliberately Spread By The Hepatitis B vaccine 

Views: 801 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive