Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 16 » Да си дойдем на думата: "Цигани скандират "свобода, братство, равенство" ...
12:20 PM
Да си дойдем на думата: "Цигани скандират "свобода, братство, равенство" ...

Тоя лозунг познат ли ви е? Да, това е същият лозунг зад който се криха Ленин, Троцки и останалата еврео-комунистическа мърша, докато безжалостно избиваха невръстни русначета и разораваха Русия. Същият лозунг, с който на уста палачите пускаха гилотината над главата на френското селячество. Същият лозунг, които юдо-масоните измислиха, за да подмамят по-лековерните "гои-папагали" .

"Роми блокираха мост близо до френския град Бордо в знак на протест, след като стотици от тях бяха изгонени от незаконните им лагери, съобщи BBC.

Блокадата на моста "Акитен" е първият голям протест на роми и чергари във Франция, откакто властите затегнаха мерките срещу тях.

Френски издания пишат, че част от протестиращите започнали да замерят полицаите с камъни, а униформените отвърнали с няколко струи сълзотворен газ.

По-късно нещата се успокоили и група жени издигнали плакати с надписи "Свобода, равенство, братство".                                                           dnes.bg


Явно лукавите правозащитници, чиито председатели са на 99% евреи, са подшушнали на циганските водачи какво да скандират, за да събудят симпатии сред заразените с интернационалния бацил хора по целия свят. " Свобда, равенство, братство..." Направо трогателно! Престъпниците искат свобода, човекоподобните искат равенство, кръвосмешителите - братство! Гнусава работа, бракя.

Впрочем, това е още едно подтвърждение, че тоя лозунг е идиотски и е за идиоти. Ако някои около вас ви забучи с подобни рефрени, знайте, че той е върл враг на всичко българско и человеческо, и неговата глава трябва да бъде незабавно строшена.

Що се отнася до мерките срещу циганите във Франция - вече казувахме: Тези, които ни учат на толерантност и интеграция, вдигнаха ръце и ни викнаха : " На ви ги, оправяйте се".  Те могат да ги гонят, но ако ние ги изгоним, ще ни обвинят във всички смъртни грехове, може и сини каски да ни пратят. Това е лrцeмeрната Западна Европа, с която днес едно ни обединява - управляват ни чифути, безскрупулни и деспотични.


Views: 670 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive