Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 18 » Дебелият край всекиго дисциплинира
3:09 PM
Дебелият край всекиго дисциплинира
Мръсотията не трябва да се толерира, за да не застрашава чистотата.
 
"Десетки роми се втурнаха да плащат сметките си за вода"

"Опашката е в резултат на това, че днес беше отрязана водата на около 20 нередовни платци от улица "Огоста" в ромския квартал "Изток" в Пазарджик.
"Още когато отидохме с багерите, много от хората излязоха с пари пред машините и поискаха веднага да си платят. Ние не можем да вземаме така пари, защото това е политика на дружеството", каза Чеширов. "Тръгнем ли с багера да режем не приемаме пари", заяви Чеширов.
"От предишното ръководство беше останала тази практика, като видят багера тези, които не са си платили, да излязат и да платят. Ние не искаме тази практика да продължава. Затова, тези, на които днес водата не беше отрязана, побързаха да дойдат на касите и да си платят сметките", допълни той. "
 
Ето един нагледен пример как дори и най-разпасаната и акултурна част от обществото, а именно циганите, могат да бъдат дисциплинирани и превърнати в редовни граждани - просто трябва нагледно да им се покаже дебелия край на тоягата. Като не си плащат-няма ток, няма вода и т.н. А разните правозащитници ни надуват главите с крясъците си за толерантност и директни цигански привилегии, ясно е, те ни заблуждават, решението не е в молби, увещания и т.н., а в сурови и безкомпромисни закони.
 
Все повече хора ще се сещат, че никой не е длъжен да храни една нагла, смърдяща и криминогенна сган, каквато са циганите. И никой да не твърди, че те смърдят, понеже условията са такива и понеже са дискриминирани. Доказано е с нагледни примери, че цигани с пари продължават да тънат в мръсотия и боклуци-причината е в липсата на култура при това племе.
 
Нямали пари, ама като дошли багерите извадили пачките? Язък, че наглед интелигентни хора съжаляват лицемерните просещи цигани, които изкарват повече от "милостивите си дарители" с просия и грабежи.
 
 
Views: 713 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive