Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » June » 1 » Диригентите на новия световен ред съвсем се оляха. Малшанс - не изцепиха екипа на бтв
6:59 PM
Диригентите на новия световен ред съвсем се оляха. Малшанс - не изцепиха екипа на бтв
Този път синовете на юдиното коляно изглежда съвсем се оляха - очевидно вече имат самочувствие на Богоизбраните, от които никой и за нищо не може да иска сметка. За нас остава надеждата, че сметките на талмудистката секта ще излязат криви, защото в противен случай - видяхме как се процедира с гоите/неевреите/ .

"Израелска военна атака срещу хуманитарен конвой от кораби с помощи за Палестина доведе до дипломатическа криза и бурен отзвук в целия свят. При нападението тази нощ над флотилията в международни води са загинали по първоначална информация 15 души, ранени са над 30. Голяма част от тях са турски граждани. Телевизионен екип от Би Ти Ви е на борда на един от корабите. Външният министър Николай Младенов, както и българският посланик в Тел Авив са поискали повече информация за местонахождението и състоянието на нашите сънародници.

Двамата журналисти Светослав Иванов и Валентин Василев са добре и преди малко са били свалени на пристанището в израелския град Aшдот. Това съобщиха от Министерство на външните работи. Те ще бъдат прехвърлени на международното летище Бен Гурион в Тел Авив, откъде с граждански полет трябва да се отправят към Европа. Българските дипломати в Израел очакват тази вечер да се срещнат с нашите сънародници. - жалко все пак, ако им бяха хвърлили поне един бой с палки, току виж спрели с подмазването към чифутите

Израелската блокада на ивицата Газа продължава вече 3 години, откакто властта там премина в ръцете на радикалното палестинско движение Хамаз. Според ООН хуманитарната помощ, която постъпва в областта е недостатъчна. Атакуваната флотилия е превозвала 10 хиляди тона хуманитарна помощ и 600 души активисти. Израел изрази съжаление за смъртта на активистите. Светът остро осъди израелското нападение над международната флотилия. "


Едно сякаш не са преценили ционистите - докато съществуват нации, макар и полусвободни, последната фаза на поробване на неевреите, изразяваща се във вършене на явни безобразия и кланета, не може да мине гладко и без съпротива. Нещо повече - съществува реален риск народите да се събудят и да решат, че ционистката глава трябва да бъде отсечена, за да оцелеят.

Всъщност евреите отлично са запознати с антиеврейските гонения, нали това е собствената им история. Само че налагането на Либералната власт в Европа и сред останалите бели държави, съдейства за укриването на причините за гонения срещу евреите. И затова, днес можем да чуем как много хора се чудят защо евреите са били преследвани стотици пъти от древността до днес, и то главно от християнските народи. Даже наскоро чух преподавател по средновековна история да се чуди какво са им били виновни евреите на средновековните европейци, за съжаление тя явно наистина счита, че тези гонения трябва да са следствие от "средновековното суеверие и християнска фанатизираност" на тогавашния "неук европеец".

Е, вчера евреите ни припомниха защо са най-гоненото племе в човешката история. Нагледно напомниха, че живота на неевреите се третира наравно с живота на добитъка, тъй като според религиозния закон на евреите - Талмуда, неевреите не са човешки същества. И тъкмо навреме го направиха - много обикновени граждани, възпитани с либерализма, съвсем бяха отрекли и осмяли доказано извършваните еврейски ритуални убийства.

И именно заради проявената крайна наглост на юдеите, си мисля, че има предпоставки за развиделяване в световен мащаб и отхвърляне на световния ционистки контрол.

Най-лошото е, че съвременните общества на европейските народи, са силно разложени, понеже юдеите направиха всичко възможно да унищожат устоите на здравата нация - Християнството и морала. И затова почти всички протести и бунтове срещу еврейски консулства, нестихващи от вчера, са дело на мюсюлмани. Те са примитивни и слабо културни, но са фанатици и се уповават на вярата си, макар тя да е по същество равинска секта. А нашите бели християнски народи, под въздействието на юдейската интернационална пропаганда, отхвърлиха религиозните и моралните си устои, на тяхно място се настани печлбата и материализма, и затова сега няма реакции, освен от маргинализираните националистически структури. Но това маргинално положение скоро ще се измени коренно, защото Истината напира да строши жидовските окови.


Views: 587 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  June 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive