Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » December » 18 » Аспекти на подчовешкия терор
2:05 PM
Аспекти на подчовешкия терор

  За клоуните от партиите и МВР това е обикновено престъпление, а не терор:

"Апаш задигна ракия и олио, после подпали къщата

Крадец разбил вчера около 14.30 часа прозорец на приземен етаж в къщата на 67-годишна жена от с. Коиловци, примамен от 10 литра ракия и 12 литра олио, съобщи Областната дирекция на МВР-Плевен.

За да заличи кражбата, мъжът запалил 4 стаи от етажа на жилището. По време на престъплението живеещите в къщата не са били в нея. 

При оперативно следствените действия на полицията се установило, че извършителят е 43-годишен местен жител с пет заявителски материала и две присъди за обсебване и грабеж.

Задържан е за 24 часа и е образувано досъдебно производство. "

Такива случаи с лопата да ги ринеш, всеки ден, повечето са далеч по-фрапиращи, защото циганите обикновено не се задоволяват с ограбване на компотите и ракията, а убиват по садистичен начин безпомощните старци, които имат неблагоразумието да продължават да живеят във времето на демонокрацията. Българите, живеещи на село, имат два варианта - да се опитват да живеят като обект на всекидневен терор или да се изселят и да оставят имотите си на доразграбване от мургавите паразити. 

Но какво е направил въшливият мангал, влязъл да се разпорежда с чужди имоти? Запалил къщата, "за да заличи следите" ! Каква глупост на безмозъчните ченгета! Откъде накъде решиха, че мургавият апаш е искал да заличи следите си?! Защо да ги заличава, за да не бъде разследван от униформените бездарни задници ли? Едва ли, няма поводи за такова притеснение сред ромския крими-контингент. По-скоро мангала се е напил с намерената ракия и е дал воля на расовата си омраза срещу българите, като решил да запали омразната гяурска къща. Да, техният расизъм е примитивен и ненаучен, но за сметка на това е върл и жесток, и напълно съзнателен - престъпления не само за матерални кражби, а срещу "гяурите" . Да заличи следите си е последното нещо, минало през мангалската тиква, преди да драсне клечката. 

Известни са много случаи, в които цигани влизат да крадат и се изсират на централно място в къщата - тук също играе мангалският расизъм, макар че някои хора виждат комични нотки в такива изпълнения. Излишно е да се коментира, че това е акт на подигравка и краен цинизъм спрямо собственика на имота, а не просто физиологична нужда. Има два варианта - да ги накараме да умрат от преяждане със собствените си фекалии или да ги оставим да осерат всичко. Ако слушаме либерастите, които са мнозинство, ще е второто. Но те си падат по фекалийни пейзажи, а това сякаш не е нормално.

Views: 571 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive