Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » March » 27 » Държавата не е легитимна, вижда се чак от Влашко
11:22 PM
Държавата не е легитимна, вижда се чак от Влашко
Официално псевдобългарският управленчески апарат демонстрира отказ от държавнически функции, което означава, че държавата не е легитимна. Ако не изхвърлим окупаторите, скоро те ще изхвърлят и последния останал българин от бившата ни държава.

"Румънците продължават да играят по тънката струна на нервите в отношенията си с България. След като цяла седмица официалните власти тръбиха за териториални претенции в района на Черно море, се стига и до там, че български граждани станаха жертва на посегателства в общоевропейските води.

Рибарите от Балчик се страхуват да ловят риба в орайона, след като преди година беше арестуван корабът на капитан Христо Спасов.

Въпреки уверенията на Европейския съюз, че е извън граничната зона на Румъния, властите от северната ни съседка продължават да преследват и да заплашват с арест наши рибари, ако навлязат в територията, към която бяха предявени претенции.

През май ще се навърши година, откакто кап. Христо Спасов е без препитание.Корабът му е задържан в румънското пристанище Констанца, въпреки че не е нарушил морските граници между двете страни. Капитанът е обиден на държавата, която не го е защитила.

Това не е първият арест на български рибари от румънските власти в международни води. Проблемите започват в средата на  90-те години, когато Румъния поставя официално въпроса за спорната морска зона пред българските власти. И риболовци от Каварна бяха хвърлени в румънски затвор.

На фона на тези скандали обаче днес нашето Външно министерство реши да се похвали за работата си. "

Views: 624 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive