Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » March » 19 » Държавата толерира и стимулира най-долната и безчовечна утайка
12:51 PM
Държавата толерира и стимулира най-долната и безчовечна утайка
Най-адекватното решение за многоцветния ни политически елит и всички гниди, целящи анархия и безредие.
 
"Гласуват промени в Наказателния кодекс"
 
"Народното събрание започна обсъждане на второ четене на дългоочакваните промени в Наказателния кодекс.

Едно от първите решения беше при съкратено съдебно следствие налаганото наказание да се намалява с една трета.
 
В случаите, когато при такава процедура най-подходящото наказание е доживотен затвор без право на замяна, то не се налага, а доживотният затвор се заменя с лишаване от свобода от 20 до 30 години. В този случай съдът определя санкцията в пределите на най-ниския минимален размер и най-високия максимален размер.
В този случай се прилага чл. 55 от НК, според който наказанието се определя под най-ниския предел; или се заменя доживотния затвор - с лишаване от свобода от 15 до 20 години, лишаването от свобода, когато не е предвиден най-ниският предел - с пробация; а пробацията - с глоба от 100 до 500 лева. "
 
 
Педофило-педерастката сган, наречена незнайно защо "народни представители" , видимо полага неимоверни усилия за задълбочаване на пълната анархия и затъването на народа в морето от фекалии. Сега тези идиоти са решили фактически да премахнат доживотното наказание, което се дава за изключително тежки престъпления, убийства по особено жесток начин и т.н.
 
Ами като погледнем една скорошна новина, просто ни навяват мисли какви може да са причините за тази депутатска "хуманност" :
" 22-годишният Георги Цветанов, подсъдим за жестокото убийство на студентката Радостина Евтимова от Варна, беше осъден на доживотен затвор от Окръжния съд във Варна. За изключително зло като това престъпление, трябва изключително наказание, бе становището на прокуратурата.
Някак си ми изглежда, че не е случайно, само 2-3 седмици след присъдата на тоя боклук, депутатите гласуват измененията в наказателния кодекс. Въпросният изверг Цветанов е син на лидера на СДС-Варна. Известно е, че политическите сили у нас са разделени само за пред обществото, всъщност борбата на сини, червени, лилави, розови е една-унищожение на българската нация.
 
Конкретните изменения имат една основна цел-да създадат усещане сред хората за ненаказуемост и безредие, тая измет иска народа да стигне до пълно отчаяние.
 
Демокрадците премахнаха първо изключително полезното смъртно наказание, сега махат доживотната присъда, скоро може да раздават ордени за убийство на етнически българи, като особена заслуга в полза на турско-еврейската държава.

Views: 579 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive