Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » December » 3 » Гласове срещу ционисткия нов световен ред?
8:10 PM
Гласове срещу ционисткия нов световен ред?
Твърде интересно е кой и какво стои зад сайта Уикилийкс, разкрил до момента над 250 000 секретни дипломатически документа. Днес основателите на сайта се уповаха на реч на Джон Кенеди, за да оправдаят разкритието на държавни тайни. Дано да имат нещо общо с ликвидирания Кенеди, защото той бе убит заради ревизионизма си, заради опита да се отскубне от лапите на ционизма и юдомасонството.
 
Разкриването на толкова много документи от дипломацията на САЩ може да се възприеме като зов за осъзнаване на истинските политически и демографски процеси в световен мащаб. Бърз преглед на тези документи показва огромната разлика между това, което правителствата говорят официално и действителността, която самите те отчитат. Например - официално САЩ говори колко съвременна и модернизираща се страна е Турция. В секретните доклади обаче е съвсем различно - отчита се все по-изявен ислямски фундаментализъм на държавно ниво и издигане на неоосманистка политика.
 
Все пак, не е напълно сигурно кой в действителност стои зад това изтичане на информация и секретни дипломатически документи. Възможно е и това да е с цел допълнително влошаване на отношенията между отделни държави. Например, в някои от документите е показано иронизиращо или негативно отношение на американски дипломати към Русия, в други се твърди, че Саудитска Арабия подканва САЩ за нападение срещу Иран. Не е изключено тези разкрития да целят скъсяване на пътя до военни действия в Иран, Корея или на друго място.
 
Позоваването на Кенеди обаче, по-скоро сочи опит за разкриване на действителните цели на съвременната глобализаторска кампания - подчиняване на всички народи на един световен център, ръководен от ционизма. При положение, че Джон Кенеди бе изпълнил политическите си планове, вероятно днес Съединените щати биха представлявали нещо съвсем различно от сегашното си положение - световна репресивна машина и колония на Израел.
 
Кратък преглед на новините около скандалния "Уикилийкс" :
 
"Пуснаха скандални документи на Уикилийкс
 
Основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж заяви, че разкритията засягат "всички значими международни проблеми" в съвременния свят. Международни дипломати нарекоха пробива в системата "11-и септември на световната дипломация".

Сред разпространените документи са 251 287 грами на Държавния департамент. Много от тях са с гриф секретно, но никоя не е маркирана като свръхсекретна, пише "Ню Йорк таймс".
 
От някои от документите става ясно, че САЩ са шпионирали ООН и по лична заповед на Хилари Клинтън събирали данни за комуникационните системи и за висшите служители.
 
И България попадна в Уикигейт
 
Държавният департамент е поискал на 16 юни 2009 г. от посолството на САЩ в София да изготви анализ на вътрешните работи в България, който да включва отговорите на широк кръг въпроси.
 
Американците питат за източниците на пари за политическите кандидати, възможностите властта да влияе на публиката с манипулация на медиите и как функционират основните политически партии.
 
 
Уикилийкс разкри нови документи за България
Престъпни фигури правят дарения на всички големи политически партии, за да запазят влиянието си, а някои се опитват "да си купят път към коридорите на властта". Някои добре известни бизнесмени, свързани с организираната престъпност, влагат своето богатство в спортни клубове, строителни фирми и финансови институции.
Документът посочва лица, чиито имена са заличени в сайта, свързани с руската организирана престъпност, включително с Майкъл Чорни.
 
Уикилийкс ”повика” Джон Кенеди на помощ
 
 
Сайтът Уикилийкс защити решението си да оповести хиляди поверителни американски дипломатически документи като се позова на президента Джон Кенеди.
 
"Всички нива на управление трябва да спазват задължението си да ви предоставят възможно най-пълната информация отвъд тесните ограничения на националната сигурност", казва Кенеди в един от подбраните откъси.
 
Междувременно агенциите предадоха, че Уикилийкс работи на нов адрес със швейцарски домейн - wikileaks.ch. Старият адрес с домейн ".org”, е закрит, предаде АФП, цитирана от "Фокус". "    dir.bg
 
 
Разбира се, документите са от графа секретно, а не "строго секретно" , така че не може да се очаква засега нещо шокиращо.
 
Всъщност, нормално е да се запитаме "има ли нещо шокиращо за зомбираната тълпа? " , след като стана ясно, че ЦРУ е фактически съучастник в атентатите от 11 септември и това не предизвика никаква съществена реакция.


Views: 595 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive