Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » November » 24 » Експанзията на масонската чума
8:08 PM
Експанзията на масонската чума
 
Масонската напаст слага ръка и върху историческото наследство на български борци за свобода и просвещение, като Пейо Яворов:
 
"Мина повeче от година, откакто къщата-музей на Яворов смени за пореден път собственика си, а с това дойдоха и надеждите, че тя ще бъде най-после реконструирана.
След като Великата ложа на Старите, свободни и приети зидари в България влезе официално във владение на имота, всички погледи, упреци и въпроси се насочиха натам. Основният, разбира се, е кога ще започне мечтаният и дългоочакван ремонт.

Ведомството на Рашидов, както и Националният литературен музей (НЛМ), към който е къщата на Яворов, са запознати с намеренията на Ложата паралелно с музея на поета да има и музей на масонството, който ще бъде разположен на първия етаж на сградата. "Освен галерия, това ще бъде и място за културни срещи, конференции и т.н”, обещават масоните. "      vsekiden.com
 
 
Както е известно, в момента над 90% от "елита" е съставен от членуващи в масонски ложи отрепки. Повечето от тях са много богати и живеят в лукс, но са фактически отрепки и нищожества, защото са слуги на чужди интереси, без национално и много често без лично достойнство.
 
Някои приемат с дебилна усмивка твърдението, че масоните/ слуги на кабализма и респективно юдаизма/ дърпат конците в политическия и обществения живот, други са наясно с огромното им разпростиране, но смятат, че те наистина са благодетели и филантропи... Мислещите хора са наясно, че в момента България и Европа имат крайна нужда от мощен идеологически противовес от интелектуалци и влиятелни хора, които да пресекат смъртоносното юдомасонско влияние върху обществото. Такъв противовес може да се изгради от млади и перспективни българи, обединени от родолюбие, решени да променят тенденциите в България.
 
Освен ако не ви харесва продукта от "демократичния преход" у нас. Той е на 100% творение на хора, обвързани с масонските ложи и евреи, като главния "архитект" на "нежната революция" - А. Луканов. Всички партии се ръководят от такива слуги на мамона, отрепки-кабалисти, даже и ДПС - там първо се слуша еврейската дума и тогава турската, защото знаят кой им хвърли кокала, знаят кой им даде карт-бланш да разграбват страната и да сриват устоите на българскaта култура и идентичност.
 
Така или иначе, списъците с влиятелни фигури-евреи и масони у нас, са широко разпространени из интернет. Списъкът с "братстващи" е много дълъг, може да се оприличи със стенограма на народната ни агония, наричана "преход" .
 
 
Views: 603 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  November 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive