Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2009 » December » 14 » Еврейската псевдонаучна напаст ни учи на морал
9:49 PM
Еврейската псевдонаучна напаст ни учи на морал

Пример за момиче, възпитано с чалга и еврейски морал.
 
  Ето ни поредната доза морал, поднесена от еврейските учени :
   "Сексът без чувства не вреди на здравето"

"Сексът без обвързване няма да ви опустоши емоционално.
Противно на общоприетото схващане, той не предизвиква чувства, твърди ново изследване. Със сигурност обаче този тип преживявания не са за всеки.
Учени от университета в Минесота разговаряли с 1300 млади хора на възраст между 18 и 24 години за интимните им приключения, емоционалното им състояние и себеоценка.

"Бяхме изумени. Традиционните възприятия как сексът без чувства и сметкаджийството са пагубни за емоционалността ни се опровергаха. Цял живот учим децата си на това, но се оказва, че не е вярно", казва Марла Айзенберг, която изследва здравето на младите хора. " vesti.bg

  Американката от еврейски произход Марла Айзенгберг е автор на поредното изследване, което "доказва" , че моралът и личната принципност са отживелици, едва ли не вредни за здравето. Всеки мислещ човек е наясно, че тези изследвания далеч нямат научен характер, а целят да унищожат остатъците от морал, най- вече сред християнското население на земята, което отровено от толерантност, не може да отцеди помията от бистрата вода.
Защо целят такова нещо? Защото моралното общество може да се съпротивлява, аморалното няма устои и срещу съответната сума то се купува от лукавите търговци. Има и друго- световната порнографска индустрия почти на 100% е притежание и продукт на евреите, а Израел е център на детската порнография. Като проповядват аморал и липса на сексуални задръжки, чифутските античовеци осигуряват прилив на млади момичета за порно- индустрията. Просто те се възпитават така, че в продажбата на телата им няма нищо лошо, думата морал я няма в съвременния космополитен речник.
Освен това е известно, че най- разпасаните и пропаднали индивиди имат сексуални контакти с представители на други етноси, непринадлежащи на бялата раса. Това е и другата цел- липсата на морални задръжки води до връзки и брак с подчовешки индивиди.
Мястото на такива злонамерени учени е на кладата, а тези, които им вярват, не се различават по нищо от безсловесния добитък!
Views: 796 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  December 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive