Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » April » 30 » Готови ли сме за война
3:44 PM
Готови ли сме за война

Готови ли са действителните българи за война? Разбира се, този въпрос не засяга псевдодържавниците - жалки лакеи, които ни управляват. Не засяга и армията, която е пълна с натовски гащници и която всъщност отдавна не е армия, а помощен персонал за американските колонизатори. Става въпрос за българите-националисти и родолюбци, които съзнават, че трябва незабавно да си върнем България, преди да ни доунищожат.

Тенденциите в нашия гео-политически район, могат да ни изправят пред предизвикателството да воюваме, и то скоро. Където стъпи американска армия - трева не никне. За съжаление, проститутките във властта допуснаха американците да вкарат у нас тежка военна техника и да се разпореждат като в колония, при това, с мълчаливото съгласие на някакви лумпени, наричащи се "патриоти". Това не вещае нищо добро за тези, които ценят мира; защото американците непрекъснато създават военни конфликти по целия свят, от ВСВ насам. Повече от две трети от военните конфликти оттогава, са с участието на САЩ, пряко или косвено. Просто защото войната е бизнес, като всичко друго, а безбожните еврейски уроди са готови на какво ли не, за да правят бизнес.

И не само заради бизнеса, разбира се. "Архитектите" имат далеч по-глобална цел - намаляване на населението на Земята чрез подготвяната нова Световна война, която да разпростре още по-тежко еврейско-масонско робство по света. Заради интересите на няколко стотин античовешки гниди, може да избухне абсурдно безсмислен от човешка гледна точка военен конфликт между Русия и САЩ, който да повлече целия свят.

А комунистическо-американистките отрепки Боко и Пенделиев са ни отредили ролята на безгласен сателит, който да обслужва американските войски.

Дали обаче опасностите от въвличане във военни действия, за България, са свързани само с Украинската криза? Бяха изказани сериозни съмнения, че у нас ще се провокират етнически сблъсъци, които да прераснат в нещо като гражданска война, която по същество ще е етническа.

Какъв интерес има САЩ от етнически сблъсъци в България? И най-простоватите вече схващат, че САЩ активно подпомага мюсюлманите и крайните ислямисти по всички точки са света, и най-вече, на Балканите. При военни действия от страна на Турция с цел откъсване на наши територии, като нищо ще се окаже, че американците играят "пас". Както при откъсването на половин Кипър, при все, че и те бяха член на НАТО.

Но такива военни действия, биха били следствие от вътрешни етнически сблъсъци, които да послужат за повод. Та нали това е целта на всички американско-чифутски фондации - "Отворено общество", "Амнести", Хелзинкски комитет. Да подпомагат с всички средства привилегироването на малцинствата, за да подкопаят основите на националната държава и да създадат условия за вътрешна дестабилизация чрез етнически сблъсъци.

В същото време, много пъти сме си задавали въпроса - дали войната не е последната възможност за историческо събуждане на българите и Национална революция срещу комунистическо-демокраДската върхушка? И в случая, пъклените планове на враговете ни, неволно да ни изведат на пътя на прочистването.

Защото, при възникване на същинска война, често пъти изходът е непредвидим. Може да се окаже, че това е начинът да прочистим България от нихилистичната шайка, която ни пие кръвта над 70 години. Американската армия е твърде силна и модерно оборудвана, но не трябва да се забравя, че при Асиметрична война от партизански тип, фаворитът може да загуби. Както беше във Виетнам.

Русия е фактор, който отново играе ключова роля. Теоретично, при война между американските и руските въоръжени сили, може пак да се окаже, че руснаците имат твърде важна роля за събитията у нас. Тъй като, в случай на война, руснаците ще атакуват и базите на американците, а у нас те са цели 4.

И в такава ситуация, е много важно каква е съпротивата на българите. В никакъв случай не трябва са се допуска левичарски анархо-комунистически елементи да се представят за български бунтовници. При избухване на гражданска война, такива ще бъдат унищожавани от българските четници, наравно с ислямисти и джагали. Руснаците трябва да са наясно, че съпротивата в България е националистическа; и евентуалните кроежи за следвоенната обстановка да са на такава база.

За съжаление, властта в Русия също не е националистическа. Националистите не ги харесват нито социалисти, нито демократи - защото те не участват в техните далавери, при никакви обстоятелства. Но ако реалната съпротива в България е от националисти, те ще се съобразят с този фактор, защото можем да имаме общи интереси. Докато с американците, очевидно нямаме никакви общи интереси - те целят етническа подмяна на Балканите и ислямизация.

Макар всичко, за което говорим, да е силно хипотетично, трябва обезателно да сме готови и за такъв краен сценарий, на война. Преди две-три години, никой не си е представял, че наглед нормална страна като Украйна ще се превърне в арена на безумна война, но ето, че това се случи. Премисляйте какво би могло да се случи при избухване на военни действия на българска територия и как българските родолюбци биха извлекли максимума от такава ситуация. 

Views: 516 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites