Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » April » 5 » Изгубената красота на българката
10:01 AM
Изгубената красота на българката

Настаняването на нихилизма и простотията у мъжкия пол, се развива паралелно с пачавризирането на женския                                                                                                           

Многократно сме чували, че българките са най-красиви, привлекателни и пр. Това обаче не е актуално с днешна дата поради една много сериозна причина - голяма част от "българките" нямат самоуважение и чест. Затова и "българки", а не българки - да си българин е въпрос на чест и на това определение отговарят определени нравствени критерии. Ако сравним моралното състояние на българите и българките със средноевропейското, вероятно ще отбележим относително приравняване, заради официално установената содомия на запад и лекото поведение на жените на изток. С други думи - когато се отнася за деградация и падение, се движим в "крак със света". 

Разбира се, че ако говорим за качествата на днешния "българин", а не на "българката", ще трябва да кажем още по-тежки думи, защото е ясно, че за да паднат жените, първо мъжете са свалили гарда.

Можем да се правим на патриотари и да си повтаряме, че българките продължават да са най-красивите, но това е напълно изкривена представа за национална гордост. Красива е българката от "Извора на Белоногата" - защото освен външна, притежава и нравствена красота. Предпочита да живее в недоимък на село, отколкото да се продаде и да живее във везирски разкош. Да, тогавашната българка е била красива, величествена дори - няма спор. Днес обаче, статусът е коренно различен.

Антибългарските безродническо-образователни програми на "Отворено общество" и чалгаджийското облъчване са сред основните фактори за масовото оскотяване и пачавризиране, но Семейството бе длъжно да защити децата си от пипалата на аморала. Само че семейството също го няма - разбиването на семейството започва през социализма.

"Българката" изгуби красотата си заради настаняването на националния нихилизъм като преобладаваща нагласа сред народа. Красотата е следствие от хармонията между дух и тяло. Пачаврите нямат дух, нито душа, те са просто сексуални кукли. Факт е например, че твърде голяма част от сънародничките ни изпадат в идиотска възторженост когато забележат чужденци, особено със западен произход. Това е върховна простотия, заради която, естествено, "българите" губят достойнство пред света. Защото бедните откъм пари могат да имат достойнство, но не и тези, които са се отказали от националната си гордост. Парадокс - "българките" се превръщат в "африканки на балканите". При много африкански племена и до днес има традиция жените да спят с чужденци, в замяна на материални блага. Не говорим за липса на морал, а за традиция - културна привичка. 

Целта не е да си повтаряме, че нашият народ вече бележи рекорди само откъм отрицателни качества, а да си дадем ясна сметка, че без незабавна Цивилизационна промяна, няма никакво бъдеще.

 

Views: 916 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive