Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 21 » Инстинктът за самосъхранение е болест според директор-олигофрен
5:09 PM
Инстинктът за самосъхранение е болест според директор-олигофрен
Родители решиха, че е редно да мислят за децата си...каква изненада.
 
"Родители отписват децата си от паралелки с ромчета

Паралелка с ученици в 1-ви клас е на път да се разпадне, след като родители отписаха децата в началото на учебната година заради големия брой първокласници от ромски произход. Проблемът е в пазарджишкото училище "Христо Смирненски".
След първия учебен ден са напуснали 24 деца по искане на родителите. Причината е, че в същия клас има 12 първолаци от ромски произход. Така семействата са декларирали негласно явното си несъгласие децата им да учат редом с връстници от пазарджишкия ромски квартал "Изток".
Това, което стана, показва, че липсата на етническа толерантност е болест за българското общество, коментира за Дарик директорът на училището Кирил Димитров. Той определи темата като изключително деликатна, отказа да коментира в подробности и обясни, че в 20-годишната си практика не се е сблъсквал с подобен проблем.
Паралелката в ОУ "Христо Смирненски" ще бъде запазена дори и с 12 деца, уточни Димитров и обобщи, че с казуса е запознат и Регионалният инспекторат по образованието. "         
 
 
Какви върли расисти! Ужасени сте, нали?! Родители на някакви хлапета не искат децата им да "учат" , заобиколени от човекоподобни мургави примати, които раждат на 12-годишна възраст и се къпят веднъж на 20-30 години в реката. Страшен расизъм, невероятна ксенофобия.


Ако не искаш детето ти да се опитва да диша в компанията на криминогенна паплач, ти си вече нетолерантен, даже злобен дискриминатор. Вероятно таиш желание също така да вкараш 6 милиона в газови камери, просто не го съзнаваш.
 
Как само промиха мозъка на бившите хора, дори на дърти педерунгели като директорът на ОУ " Христо Смирненски"  Кирил Димитров. "Това, което стана, показва, че липсата на етническа толерантност е болест за българското общество" - Нещастни юроде, безмозъчни плужеко! Как ти дойде на скотския ум да упрекваш хора, които се опитват да осигурят на децата си малко по-нормално настояще от това, което педерастката държава им предлага посредством маймунизирани олигофрени като теб.
 
Изборът на родителите определено не е лесен - да ги пратиш да учат сред субживотински индивиди или да ги лишиш от невероятното образование, което ще получат от идиотизираните даскали-комуняго-дегенерати.
 
Докъде ни докара изметта във властта! Българските родители са принудени да лишат децата си от образование, за да запазят живота им и да ги предпазят от влиянието на крайно деградирали по рождение човекоподобни.
 
При все цялата манипулативна помия, която ни залива, родитиелите на децата са проявили елементарния инстинкт за самосъхранение и расова хигиена. И все повече хора ще го проявяват, иначе спукана им е работата.
Views: 549 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive