Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 5 » Интересни тенденции - отношението към евреите трябва да е като към смъртник. В противен случай е антисемитско
1:24 PM
Интересни тенденции - отношението към евреите трябва да е като към смъртник. В противен случай е антисемитско
CNN уволни свой водещ за антисемитско изказване

"CNN уволни водещия на едно от дневните си предавания Рик Санчес заради антисемитски изказвания и обидни думи срещу известен комик.


В четвъртък водещият гостувал на радиопредаване, в което нарекъл комика Джон Стюарт "тесногръд".


Преди време Стюарт осмял предаването на Санчес в своето шоу. Когато интервюиращият помолил Санчес да поясни думите си, той заявил, че Стюарт изпитва предубеждение към всеки, който не е съгласен с неговото виждане, а то като цяло било "гледната точка на белия либерален истаблишмънт".


Журналистът напомнил на Рик Санчес, че Стюарт е евреин и по тази причина принадлежи към малцинство. "Хайде бе, хора без власт...Вие майтапите ли се?", отвърнал водещият на CNN.


После Санчес казал, че всички, които управляват CNN, са същите като Стюарт, а и в ръководствата на други телевизии има много такива като него.


"И след всичко това се предполага, че евреите са притеснявано малцинство? Хайде бе..."


CNN припомня, че Рик Санчес, който е от кубински произход, е работил в телевизията от септември 2004 година. Водил е двучасово предаване всеки делничен следобед. "   bolgari.net
 
 
Или добро или нищо - това са вариантите, когато коментирате евреите. А пък аз мислех, че това важи само за смъртниците.
 
Ето - журналистът Санчес казал, че евреи управляват CNN и още много мас-медии, и готово - обявен е за антисемит.
 
С други думи, ако само посочите, че евреин управлява нещо, било то телевизия, правителство или тролейбус, без дори да изразите лично отношение, автоматично сте антисемит и най-вероятно се готвите да извършите холокост.
 
Много странно, бих казал. От една страна, всеизвестно е, че евреите са горди с произхода си, даже претендират за богоизбраност. От друга страна обаче, те злобно настръхват, когато някой публично огласи властта им над медии, дружества и институции. Ако човек няма някакво изградено становище, би си помислил, че се касае за остра шизофрения. Според самите лекари-юдеи, душевните заболявания са изключително разпространени сред еврейската диаспора, но чини ми се, това не ще да е единствената причина за раздвоението, което демонстрира тази общност.
 
Защо евреите толкова се притесняват да се говори за техните достижения и издигане във властта на толкова много държави? Стигаме до две възможни обяснения - или са много срамежливи/ дотолкова, че пращат коментиращите ги в затвор/ или се притесняват, че на хората може да им дойде на ум логичното: Тяхното издигане е обратнопропорционално на нашето пропадане. 
Views: 551 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive