Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » April » 23 » Инвазията на исляма става все по-агресивна
2:16 PM
Инвазията на исляма става все по-агресивна
Изключително точен коментар от bolgari.net :
 
Евросамоубийци
 
"Мюсюлманите в "Стара Европа" с преобладаващо екзогенен произход се радват на същите условия за изповядване на религиозния си култ както в своята родина.

Това обаче не може да се твърди за християните в ислямския свят, четем в „Сега”.

Например в Саудитска Арабия няма нито една черква. В останалите държави от Персийския залив християнските религиозни храмове са между един и пет(Катар). В САЩ условията за упражняване на ислямската религия са далеч по-неблагоприятни по този показател.

Българските мюсюлмани разполагат дори със значително по-добри условия за упражняване на своя религиозен култ, отколкото техните едноверци в "Стара Европа". "


"Данните са на неправителствената организация NEF Initiative on Religion and Democracy, към тях проф. Владимир Чуков е добавил свой коментар и информация и за България. Крайно обезпокоителни данни, даващи основание за поставенито в дописката заглавие „Мюсюлманин да си в България”. Уж майката-родина им беше Турция, но в мнозинството си не отиват да живеят там, ами стоят тук. Че и от Анадола прииждат да ни колонизират и да помагат на тукашните потурнаци да изтласкват българите от смесените райони.


А защо да не го правят, щом не само не срещат противодействие, ами цялата тукашна криминално-политическа олигархия им съдейства и усилено вреди на България? Политкоректно било да се лигавиш с пришълци неприятели на народа, а да изкараш защитниците му най-лошите хора в страната. И в Европа изперкаха на политкоректна тема, там американците отдавна наложиха убийствената за националните държави либерална „демокартична” система и къде с манипулации, къде насила принудиха западните европейци да се примирят с ислямското нашествие.


Така реализираха стратегическата цел на ционистката централа да набутат душмани в християнската крепост. Та нали равините от Мека и Медина създават исляма през 7 век именно с тази цел! Използваха през 20 век глупостта на американците и успяха с убийственото си начинание. Изцяло против волята на гражданите на Европа, но „демократичните” САЩ за демокрация само говорят, но не я разрешават никъде. Ще си платят прескъпо в собствената си държава и то скоро, но нас това не ни грее. "

Views: 636 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive