Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 175

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » July » 20 » Истинско бедствие - патриотари и псевдонационалисти
9:52 PM
Истинско бедствие - патриотари и псевдонационалисти

Идеята за Велика България е изправена пред критичен проблем - Липсата на единна националистическа идеология, която да обедини действителните националисти и да им начертае пътя, води до избуяването на паразитни, изкривени и уродливи прояви на псевдонационализъм. Тази недодяланост, невежество и простотия на мнозина, представящи се за националисти, нанася тежки вреди по идеята на българизма. 

 

Преди изглеждаше, че главният проблем е премълчаването и игнорирането на национализма, но сега се виждат съвсем ясно корените на несгодите и неудачията ни - псевдонационалистическите движения и учения, които избуяват като нагли плевели и задушават здравото и прогресивното, доколкото все още съществува сред народа ни. Кои са те - трудно могат да се изброят, но повечето са въвлечени в Олигофренското противопоставяне Леви-Десни/Комунисти-Демократи/, за което "алармирах" милион пъти.  Неуважаеми "леви" и "десни" патриоти - всички до един сте шибани идиоти!!! Дали сте симпатизанти на Съветския съюз или САЩ, на лявата "социална" програма или на десните про-западни среди, разлика между вас няма.

 

Достатъчно е да влезете във фейсбоклук и да потърсите националистически, патриотически и пр. групи, движения, организации. Пред очите ви ще се разкрие грозна картинка - групи, които според заглавието си трябва да са за националисти, а съдържанието им е 90% русофилско или обратното -  русофобско; проповядващи открито комунистически лозунги или възхваляващи компрометирани крайно-десни като украинския "Десен сектор".

 

Защо толкова много идиоти и мошеници се представят за националисти? Ами защото едните са идиоти, а другите мошеници. Идиотите слабо разбират съдържанието на понятия като родолюбие, национализъм, национален идеал, национална доктрина; но това не им пречи да се кичат с етикети „националисти” и така да компрометират Идеята в очите на още по-невежите и от тях.

 

По-интересен е въпросът с мошениците – когато отявлени врагове на Българската идея и национализма, се представят за националисти, с ясната цел да навредят на каузата; да внушат фалшива представа за същността на идеологията; да объркат още повече несигурните и колебаещите се; да всеят смутове и раздори.

 

Кои са тези мошеници – произходът им е различен. Ченгета, ДАНСаджии, представители на чужди агентури, идеологически противници на национализма – най-вече комунистически утайки, опитващи се да си присвоят част от национализма.

 

Но най-абсурдното е, че много българи се връзват на идиотиите на идиото-мошениците, замърсяващи непрекъснато българската идея. Това е доказателство за съвършено обърканата и побъркана психика на нашия народ. Нашите люде са като мухи без глави – никаква насока, никакво обективно схващане за миналото, никаква идея за бъдещето; без истинска ценностна система. На тяхно място, сред уж „патриотите”, има някакви брътвежи за по-добър живот, бъдеще за България и пр.

 

Много смисленият девиз „Да си върнем България”, употребен от откровени имбецили, се превръща в куха фраза без никаква определена насоченост. – От кого да си я върнем? Как да си я върнем? Кои сме „ние”, които ще си я върнем? Когато задълбаете в тези въпроси, отново се сблъсквате с въпиюща простотия и невежество, издигащи истинска бариера между истинските националисти и патриотарстващите мухи без глави.

 

Не по-малко вредни са движенията и организациите, превърнали Идеята в бизнес. Като парламентарно представяните партии – Атака и Патриотичен фронт. Един Истински националист няма право да е хамелеон, няма право на компромиси със своята идеология. Точно затова споменатите няма как да са националисти. Не може да тръгнеш като крайно десен и да стигнеш до крайно ляв, само за да се нагодиш към конкретната ситуация и да си напълниш джоба.

 

Най-пресният пример е поведението на наглите лъжци от Патриотарския фронт - постоянно отмятане от думите си, поставяне на жалки ултиматуми, които „забравят”, ласкателско отношение към очевидно антибългарски политически субекти, само за да закрепят парламента и да не си изпуснат субсидийката. Един националист НЕ може да е такъв, защото най-важното за него е ДА СТОИ ЗАД ДУМИТЕ СИ, КАКВОТО И ДА МУ КОСТВА. Точно затова патриотарите и тем подобните твари са жалки измамници и лакеи.

 

Малко по-различен е случаят с т.нар. крайно-десни – национал-социалисти, нацисти и т.н. Тези от тях, които не са поставени агенти на службите, обикновено са способни да се превърнат в истински Българийци и да изчистят идеологията си. Поне част от тях, която не е твърде закоравяла и праволинейна в схващанията си.

 

Наблюденията върху националното движение показват – нацист може да прогледне за същинската Българска идея, но комунист или либерал – никога, или с твърде редки изключения. И все пак – трябва да прогледне, защото иначе остава като елемент, който допринася за затормозяването и похабяването на българския национализъм.

 

Нашият народ схваща изключително бавно и трудно – затова повтаряйте непрекъснато на невежите, че трябва да се сложи край на двуполюсния модел – ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА ЗАКЛЕЙМИМ КОМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА, и да се отърсим от всички лъжи и заблуди, който превърнаха народа ни в чуждопоклонническо стадо; без морал, без история, без бъдеще. На първо време осъзнаването на двуполюсната измама от невежите е основна задача пред идеологическите просветители-Българийци.  

 

Време е решително да се противопоставим на всички лъжи и заблуди, защото ако изтърпим още малко Измамата да е господстващата идеология в страната ни, ще бъде прехвърлена границата, когато един народ безвъзвратно се претопява от собствената си простотия и нихилизъм и остава като спомен и четиво в учебниците по история.

 

Едно е сигурно – единствената ни Надежда е възстановяването на Свръхчовешкия Български Саракт, изгубен преди толкова векове. Всичко друго ще е временно закърпване на положението и заместване на една заблуда с друга. Подготвяйте се за Саракта.

Views: 1457 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  July 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites