Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » January » 3 » Изпратихме още една самоубийствена година
11:00 PM
Изпратихме още една самоубийствена година
Първото десетилетие от 21-и век беляза тоталното падение на нашата нация и към настоящия момент триумфа на антибългарската сган, която вече необезпокоявано е окупирала парламента.
Най-жалкото е, че народа дотолкова оскотя, че е неспособен да разграничи помията от прясната вода, неспособен е да види, че България е окупирана от нашите вековни врагове, които са разпрострели гнусните си лапи над правителство, медии, образование и т.н.

Малцина са трезвите българи, които разбират какво се случва у нас, а именно- народа ни се подлага на геноцид и репресии.
Демографски погледнато, изминалото десетилетие беше едно от най-катастрофалните в родната ни история, сравнимо само с времената на турско нашествие, когато народа ни е бил подложен на кланета и изселване. Днес също сме свидетели на принудително изселване на етническите българи- за мнозина младежи просто няма перспектива в родината им, защото държавата прави всичко възможно да ги изгони, затова всеки ден автобусите са пълни с емигриращи нашенци. Повечето от тях тръгват с ясната мисъл, че ако противобългарския режим не бъде отстранен, няма да се завърнат у нас. За сметка на това цигани и турци бележат своя демографски взрив и се множат постоянно, получавайки солидни помощи от държавата, всъщност източвани от българските данъкоплатци. Българите хранят една пасмина, която се отблагодарява с непрекъснати престъпления срещу тях от всевъзможен характер, а държавните институции и полицията отказват да ги защитят от античовешката паплач. Опитите за организирана самозащита на етническите българи се третират като тероризъм. Казват ни нагло в очите: "ще ви грабим, но нямате право на протест!".

Едва ли и най-големите песимисти в "зората на демокрацията" са очаквали какво ще се случи със страната ни в тези две десетилетия. В ход е унищожително отродяване и обезбългаряване, което, ако не бъде спряно, скоро ще ни заличи като народ от лицето на Земята.

Образователната ни система е превзета от българофобски структури и фондации, работещи за лумпенизирането и идиотизирането на подрастващото поколение. Ярък пример е фондация "Отворено общество", създадена от унгарският евреин Джордж Сорос с ясната цел да подпомага всячески денационализацията на държавните основи по целия свят. Но толкова безпрепятсвено, колкото у нас, тази тровителска фондация никъде не е постигала целите си. Часовете по история в училищата бяха намалени близо десетократно, а творчеството на Вазов, Славейков, Ботев, Яворов и други светила бе предложено за изхвърляне от учебниците като "остаряло". И сегашното ни просветно министерство е под контрола на тази изключително вредна фондация, работеща за унищожение на културните ни устои и превръщането на българчетата в космополитни безродници.

През това десетилетие станахме член на НАТО и ЕС. И какво спечелихме? НИЩО! Като член на НАТО сега сме просто потенциална мишена на ислямистки терористи и участваме в някакви мисии "на майната си", уж за световния мир(!). Продажните ни политици разрешиха американците да построят военни бази у нас, в които българските закони не важат. Те продадоха земята, за която са загинали милиони българи и се изплюха на държавния ни суверенитет, който вече е фиктивен. Военни бази у нас не е имал даже СССР по времето на Т. Живков, което значи, че сегашните демократи надминаха дори комунистите в своето предателство. Разбира се, не трябва да се залъгваме, зад маските на комунисти и демократи се крие едно и също лице- лицето на ционизма. От ЕС можеше с финансовите субсидии поне инфраструктурата си да оправим, но всичко потъна във фирмите на протурската терористична партия ДПС. Тази партия всъщност също е създадена от ционизма, конкретно от ционисткия слуга Андрей Луканов, който лобира тогава за турските терористи, за да покаже, че еврейската пасмина ще използва всички методи, за да унищожи народа ни. За да се забрани, просто трябва да се спази конституцията, но достойни държавници, българи, у нас засега няма.

През изминалото десетилетие беше ускорен многократно процеса на унищожение на българите- демографски и културно.

Ако изкараме още едно такова десетилетие, това може би ще е краят на нашата страна. Затова сме длъжни да кажем- НАСТЪПИЛОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ Е РЕШАВАЩО ЗА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ. Ножът опря в кокала, затова отново ще издигнем знамето: Свобода или смърт. Трябва да докажем, че нашата страна все още ражда достойни люде
Views: 616 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive