Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2013 » September » 17 » Защо да не може
0:05 AM
Защо да не може
Защо да не може една неголяма държава да е независима в действията си? Унгария е жив пример за това - и преди 60 години, и сега. Тези, които не позволиха на комунистите да ги смачкат, сега не позволяват и на демократите. Унгарското въстание от 1956г. има огромна стойност - дава им самочувствието днес да отстояват себе си.

Унгария прие нова конституция и вече две години я брани от тези, които я обвиняват в нарушаване на евро-атлантическите ценности - поквара, атеизъм, национален нихилизъм. Защо те могат, а ние не? Когато тук заявим, че трябва да се отърсим от чуждия диктат, веднага ще чуем "Ние ако опитаме да сме независими, ще ни смачкат, така е с малките държави" и пр. и пр. Оказва се, че работата опира само до това, да има доблестни и мъжествени личности, на които им стиска да защитят националния интерес. 

Няма смисъл да величаем Унгария или друга чужда държава, самите унгарски учени говорят с възхищение за уникалната българска цивилизация и ролята й за Европа в древността. И сигурно се чудят какво се е случило с този народ, за да допусне днес да е една безлика чуждопоклонническа сбирщина. Просто трябва да си направим сметка, че действията ни Днес, имат стойност за десетилетия и векове наред.

Кое в унгарската конституция ужаси нео-либералните порнографо-демократи. Ето някои основни положения :

- Република Унгария изчезва и страната официално се нарича само Унгария; 

- Забраняват се абортите, унгарците зад граница се лишават от избирателни права, женитбите са съюзи само между мъже и жени, обезпечава се правото на самоотбрана, закрепва се положението за принадлежност на земните и водните ресурси към националното богатство и др.

- Бог и християнството са обединяващи фактори на нацията. 

- Религиозните общности, подкрепяни от държавата, са 14 (а бяха около 300);

- Парламентарните избори се провеждат само на един тур за 199 депутати (досега 386);

- Унгарската социалистическа партия е отговорна за престъпленията, извършени от бившата комунистическа партия преди 1989 г.;

- Конституционният съд няма право да се произнася по бюджета, данъците и митата, докато държавният дълг не слезе под 50 процента от БВП;

- Шефът на централната банка няма да избира тримата си заместници, това ще прави премиерът;

- Форинтът остава национална валута, а евентуално присъединяване към еврото ще се одобрява с квалифицирано мнозинство от две трети в парламента;

- Радиото, телевизията и информационната агенция МТИ се обединяват и минават под надзора на Медиен съвет.

Съвсем очевидно е, че такива промени са заплаха единствено за тези, които прокламират подчинение пред чуждия диктат и придържане към каноните на мултикултурализма и педерастията. Отстояването на националната гордост се превръща в историческа традиция; доказателство са събитията от 1956г.:

"Унгарското антикомунистическо въстание започва като студентска демонстрация, към която се присъединяват хиляди граждани, докато тя минава през центъра на Будапеща на път към сградата на парламента...   Бунтът бързо се разпространява в цяла Унгария и правителството пада. Хиляди се организират в опълчения и започват бой със силите на държавна сигурност...  След като обявява готовност да изтегли съветските войски от Унгария, Политбюро на ЦК на КПСС променя решението си и се подготвя за смазване на революцията. Над 2500 унгарци и 700 съветски войници са убити в конфликта, а 200 000 унгарци стават бежанци...   При създаването на Третата република Унгария през 1989 г., 23 октомври е обявен за национален празник на страната. "

Въстанаха срещу болшевишките изроди, сега въстават и срещу американистките отрепки - на това е способен само горд народ, с ясното съзнание и самочувствие, че не се е оставил да бъде окупиран от разните кръвопийци. Комунисти, демократи, няма никакво значения - всеки, който е срещу родината трябва да се третира като враг. Щяха ли днешните "редови българи" да са такива безобразни нихилисти, ако навремето имаше антикомунистическо надигане? Определено не. Но поуката липсва - сега окупаторът е другото лице на световното юдейско зло - САЩ и американизмът.


Views: 675 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/3
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive