Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » January » 8 » Какви са националните приоритети
7:43 PM
Какви са националните приоритети
Основните приоритети пред нацията/или по-точно подобието и останките от нация/ очевадно са подобряване на образованието, здравеопазването, цялостния стандарт, преодоляване на демографския колапс, обезопасяване на криминални формирования и етноси.
 
Така изглеждат приоритетите за един действителен българин. Съвсем други са обаче приоритетите за престъпния "елит" , както се вижда от изказването на проституираща дипломатка:
 
"М. Кунева: Когато се поставят приоритети пред нацията, те трябва да бъдат постижими
"Когато се поставят приоритети пред нацията, трябва да се внимава да се поставят приоритети, които са постижими." Това заяви в предаването "Това е България" на радио "Фокус" по повод информациите за отлагане на членството на България и Румъния в Шенгенското пространство Меглена Кунева - първият български еврокомисар, сега политически съветник на еврокомисаря по транспорта Сийм Калас.

"Няма нищо по-демотивиращо за един екип или за една нация, ако се поставят приоритети, които са нереалистични към този момент. Не мога да кажа как са се развивали нещата, за да стигнем до тази ситуация, но ако поставяме такава нереалистична цел, това много съсипва националното самочувствие", коментира Кунева.
Тя посочи, че е много важно да се осъзнае, че България има възможност да очертае образа си, да прави политика, да задава тона и да има самочувствие.
"Ако ние не се интересуваме от европейските теми, как можем да убедим партньорите си, че ние се интересуваме много от Шенген и ще пазим тази граница като своя", подчерта Меглена Кунева. " actualno.com
 
 
Заради продажния поюдейчен "елит" скоро понятията "етнически българи" и "българска култура" вероятно ще са в енциклопедията на изчезналите явления, но според тази кранта Кунева Нашият приоритет не е национално възраждане, а влизане в Шенгенската зона.
 
С какво това ще улесни живота на населението? Как с какво, по-лесно ще се изнася човешки материал, като потрябва на закъсалите западняци/в това число араби, негри и тем подобни/ - я за органи, я за жива впрегателна сила. Това е истинската "полза" , за която рипа българофобския елит, някой да не си е помислил, че те са способни да се ръководят от добропожелание към обикновен българин.
 
Но последният откъс от изявлението на Кунева е покъртително откровен : "ние се интересуваме много от Шенген и ще пазим тази граница като своя" . Като своя! Т.е. , подразбира се, че това няма да е наша граница, а на юдомасонската империя, но все пак ще я пазим като своя.
 
 
Views: 635 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive