Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2011 » October » 6 » Кастрация за всички дегенерати
11:17 AM
Кастрация за всички дегенерати
Изключително адекватно решение спрямо изродщината в обществото, решение, което ще е адекватно и спрямо циганския проблем:
Закон за химическа кастрация на педофилите
Руските депутати приеха днес на първо четене законопроект, който допуска химическа кастрация за педофили рецидивисти, признати за виновни в сексуални посегателства срещу малолетни, съобщи Франс прес.

Текстът, за който гласуваха 322-ма депутати и само един се обяви против, предвижда химическата кастрация да бъде назначена като принудителна мярка от съда след произнасяне от лекарска комисия, когато престъплението е извършено срещу лица, ненавършили 14 години, уточнява ИТАР-ТАСС.

Приемането на мярката е отговор на обществото на зачестилите сексуални престъпления срещу малолетни, заяви представителят на руския президент в Думата Гари Минх, цитиран от руската агенция. Групата на управляващата партия "Единна Русия" подкрепя законопроекта, заяви депутатът от фракцията Дмитрий Вяткин.

Предстои текстът да бъде гласуван по-късно тази вечер на второ, последно четене, преди да бъде прехвърлен на Съвета на федерацията (горната камара на руския парламент). Повече от 9500 сексуални престъпления срещу непълнолетни са били извършени през 2010 г. в Русия, сочи официалната статистика. "


Морално деградиралите изроди в обществото не трябва да имат шанс да се възпроизвеждат и ако не бъдат умъртвени, следва поне да се подложат на кастрация. Даже това не се отнася само за педофилите; кастрацията ще е потребна мярка спрямо всички необратимо дегенерирали индивиди в обществото, от депутатите и партийците до обикновените нихилисти и тарикати. 

По отношение на циганския проблем, се избистрят само два възможни варианта - кастрация или изселване. Населението живее в условия на терор от общност, която е със статут на малцинство, а какво ще е ако циганите са мнозинство? Ненужен въпрос със ясен отговор, в страната ни не може да има нормален живот в съжителство с циганите, поне това показва практиката, утопичните измишльотини за някаква си интеграция сега не ги коментираме. Като хуманисти следва да им предоставим избор - да им се отнемат възпроизводителните способности или да напуснат страната окончателно. 

Европа, Америка, Израел, какво щели да кажат... Въпросът е какво би казало българско дете, родено като представител на малцинство в собствената си страна, въпросът е какво казваме ние.
Views: 627 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2011  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive