Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 30 » Като тръгнеш да разкриваш истината, кажи я цялата
7:26 PM
Като тръгнеш да разкриваш истината, кажи я цялата
   
Прикриването и поругаването на Истината е характерна черта на настоящето. Не е зле да го променим.

Симеон Дянков е напаст за страната ни, очевидно е, но нека посочим чий продукт е той, господа "загрижени" .

КТ "Подкрепа" счита, че здравеопазването е само първата жертва по пътя към тоталния срив на държавата.

Президентът на КТ "Подкрепа" д-р Константин Тренчев заявява в писмо до премиера, че вече не стои въпросът дали има или не здравна реформа - състоянието е такова, че е под заплаха цялата българска нация. Копие на писмото беше изпратено до БТА.


КТ "Подкрепа" счита, че здравеопазването е само първата жертва по пътя към тоталния срив на държавата, който става все по-реален с всеки ден престой във властта на вицепремиера Симеон Дянков, се посочва в писмото.


Това е най-грандиозният проблем в нашата страна и на нашето време - никога не се търсят истинските причини за срива на нацията и държавaта ни, а се посочват разни дребни разклонения на корена на злото, който остава незасегнат.

Ето сега, изказването на д-р Тренчев е типичен пример именно за това - казва се очевидната истина, че държавата е пред срив( всъщност в момента не се крепи на абсолютно нищо), но докъде стига, като първопричина? До Симеон Дянков. Г-н Дянков е изключително опасен, нагъл и опустошителен вредител - напълно вярно. Но Защо не кажем кой го праща, откъде извира тази високообразована(за разрушителни дейстивя) напаст? Дянков е кадър на Световната банка и реално провежда изцяло политика, която е съобразена с целите и стратегиите на тази престъпническа институция, която е разорила немалко държави, която цели да срине производителните ни възможности до такава степен, че да молим на колене евреите, управляващи СБ дори за залък хляб или чаша вода.

Да, евреи са, нищо лично. Не знам какъв е тоя дяволски механизъм, но всеки издигнал се, особено в икономическата сфера, или има еврейска кръв, или е сроден за еврейка. Мони Дянков не прави изключение - женен е за еврейка, проверете. Човек би си помислил, че това е един вид условие за просперитет в тези сфери. Определено не мисля, че еврейките са най-красивите и обаятелни жени.

Още като слушах дядките от БАН, когато протестираха срещу пагубните проектореформи на Дянков, се запитах същото - защо не посочат главната причина в случая - Световната банка, защото абсолютно всички проекти за реформи на Дянков са стратегии и подходи изцяло на същата институция. Има два варианта - или не им стига акъл или не им достигат тестиси да речем, жаргонно казано.

Много ми се ще да се появят най-накрая повече хора, които посочват истинските причини за бедствията, сполетяващи нашата страна. Например икономическият колапс от 97-а година. Всеки знае - Жан Виденов бе некомпетентен идиот, та затова стана тъй. Това добре, но нека посочваме истинската задкулисна причина. Тогава каква бе - ами парламента бе взел решение(намериха се доблестни хора, вслушали се в съветите на Хайтов) да спре държавните безвъзвратни субсидии за фондация "Отворено общество" . Сорос и компания са злобни и отмъстителни хора - колапсът не се забави, но малцина си дадоха сметка какво всъщност се случва.

Малко по-далечен пример за значението на първопричините - от Втората световна война. Много пъти съм слушал хора от различни възрасти да нищят въпроса Защо съветската армия е така лесно пометена в първите седмици на германското нападение. И се изумявам от повърхностното им лековерие - червената армия била разбита, понеже генералите й били абсолютни идиоти, пияници и т.н. Как да обясниш на тези хора, че теорията за "кретенизма" на червеноармейските генерали е измислена, за да скрие истинската причина за несъстоятелността на съветските войски в първите седмици на войната. Каква е тя? - Огромните съветски войски по границата са били предназначени изцяло за нападателни действия, затова изпреварващите действия на германците не срещат адекватна съпротива. Ама кой да мисли. Да не говорим, че именно за това пишат руснаци.

Едно е ясно - докато не започнем да търсим разрешение на проблемите, като посочваме и нищим първопричините им, не ще видим "бял ден".

Views: 568 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive