Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2014 » April » 29 » Кои са фашистите, в крайна сметка
11:25 AM
Кои са фашистите, в крайна сметка

На Запад казват, че Русия е фашистка държава. В Русия казват, че на Запад управляват фашисти. У нас - "интелектуалци" казват, че жителите на село Розово са фашисти, защото не искат арабски имигранти. Абе сган безмозъчна, разберете се веднъж завинаги кои са фашистите! Кои са фашистите? Те са заплахата, измислена от душевно болни кретеноиди, за да легитимират уродливостта си, изтъквайки се като антифашисти.

"Киев обвини Путин във фашизъм и го сравни с Хитлер

Чрез анексията на Крим руският президент Владимир Путин„подражава на фашистите от миналия век", обяви временно изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов, съобщават СиЕнЕн и БиБиСи.

Турчинов също сравни Путин с Адолф Хитлер.

„Нацистка Германия започна Втората световна война с анексирането на части от други страни. Руският президент Путин, който продължава да говори за фашизъм, днес подражава на фашистите от миналия век чрез анексиране на независима държава, която е призната като такава от целия свят", каза той за киевския Канал 5."

„Украйна се управлява от банда фашисти и националисти”

Сваленият от власт украински президент Виктор Янукович направи изявление в руския град Ростов на Дон. Той обяви, че ще се обърне към Сената и към Конгреса на САЩ, за да ги предупреди да не дават финансова помощ на Украйна заради новото правителство "от бандити и фашисти".
"По улиците се разхождат въоръжени хора с превръзка на ръката. Затова се обръщам към западните страни и ги питам: ослепели ли сте, загубили ли сте своята памет, забравили ли сте какво значи фашизъм", каза Янукович."

"Евгений Дайнов: В България се развива битов фашизъм

Стотици жители на село Розово направиха импровизиран протест и отидоха пред портите на триетажната къща, която бе наета от три сирийски семейства – общо 17 души, включително и деца. Те бяха прогонени заради заплахи от физическо насилие.

"Тази случка не ме изненада, но ме разгневи. Село Розово е опозорено. Тези хора не само опозориха себе си, но и българската нация. Като част от тази нация, те лепнаха позор и върху мен. От много години казвам, че в България се развива битов фашизъм, който е на основата на ксенофобията”, коментира в "Здравей, България” по НоваТв политологът проф. Евгений Дайнов.

По думите му страната ни може да стигне до положението, в което се намира Русия, ако не бъде спрян този фашизъм. Какво спечелиха в село Розово? "Русия е фашистка държава и тя носи война, която е неизбежна”, допълни проф. Дайнов."

 

Лайнов, такива като теб са истинският позор за България, ти си безнравствена отрепка, която цял живот е печелела дивиденти чрез платената си педерастия. Кой ги направи професори такива тъпаци бе? Най-неукият селянин е по-умен от това безродническо, продажно псе. Жителите на село Розово са фашисти. Всеки ден се вдъхновяват с четиво за Мусолини и Хитлер, на кметството им вместо знамето на ЕС е окачен сноп с пръчки и брадва. Те са чудовища, защото не искат да ги грабят и убиват някакви криминогенни мюсюлмански примати. Кой може да разсъждава с такава логика - професор или кръгъл идиот?

Views: 911 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive