Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » March » 7 » Кръвожадни страдалци
5:04 PM
Кръвожадни страдалци
Да се чуди човек как най-кръвожадната сган минава за най-изстрадалата и онеправдана група население на света. Много обичат войни евреите, особено когато участват само като подпалвачи.
 
"Неумолимо наближава нова война в Близкия изток
 
Преговорите във Вашингтон между президента на САЩ Барак Обама и израелския премиер Бенямин Нетаняху показаха, че неумолимо наближава нова война в Близкия изток, пише руският в. "Комерсант".

Стопанинът на Белия дом се опита да убеди своя гостенин да се откаже от плановете за самостоятелен удар срещу Иран. Позицията на Тел Авив обаче остана непроменена: ако Техеран се доближи съвсем до създаване на ядрено оръжие, израелците ще нанесат удар - независимо дали американците са съгласни, обобщава изданието резултата от срещата.

По данни на вестника Обама е уверил Нетаняху, че САЩ признават израелското право на самоотбрана, но оценките на американските тайни служби се разминават с тези на разузнавачите от Тел Авив. "Президентът положи усилия да обясни, че засега няма основания със сигурност да се твърди, че Техеран вече е решил да се сдобие с ядрено оръжие", е заявил източник, близък до Държавния департамент.

Правителството на САЩ не крие опасенията си, че ако Израел бомбардира ирански стратегически обекти, може да започне пълномащабна война в Близкия изток. И неизбежно ще последва поскъпване на петрола в световен мащаб, което ще намали шансовете на Обама да бъде преизбран през ноември.
Нетаняху е заявил на Обама: "Ние - това сте вие, а вие – това сме ние. Ние сме заедно" - така гостът коментирал изказванията на ирански духовници, че САЩ са "големият сатана", а Израел - "малкият". "Това обаче не означава, че двамата "сатани" пееха в пълен унисон", посочва "Московския комсомолец".   dnes.bg

Както и друг път сме обобщавали - световният мир е в ръцете на чифути и мюсюлмани, а това значи, че няма световен мир. Само абсолютен олигофрен не разбира, че САЩ е еврейско протеже, но сега въпросът е как да го изиграят сценария, все едно са отделни суверенни държави, които просто са в унисон и разбирателство, за доброто на света.
Views: 730 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  March 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive