Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 5 » Либерален космополитизъм или апология на деградацията
6:46 PM
Либерален космополитизъм или апология на деградацията
Пъстрота, разнообразие, фриволност - лозунгите на либерална Европа, които изглеждат така примамливи и на които множество инивиди, отказали мисленето, налитат като мухи на лепкава субстанция. То всъщност мисленето не е на мода. Ето такива новини трябва да ни успокояват и даже ентусиазират, либералността процъфтява:
 
"Британските родители са либерални към пиенето, секса и дрогата

Британските родители са все по-либерални в отношението си към пиенето, наркотиците и сексуалността, сочи ново изследване.
Анкетираните родители заявили, че биха били доволни, ако децата им започнат да пият алкохол от време на време в дома си от 13-годишна възраст. Една десета от родителите приемат спокойно факта, че децата им започват да пият редовно от 16-годишна възраст, две години под минимално допустимата възраст за закупуване на алкохол във Великобритания, приета по закон.
Проучването показва, че предупрежденията на правителството за вредата за здравето от пиенето от ранна възраст не са били чути. Миналата година правителството препоръча родителите да не позволяват на децата си да пият никакъв алкохол, докато не навършат 15 години, припомня БГНЕС.
Британските родители имат либерално отношение и към незаконните наркотици, сочи изследването. 32% от родителите заявяват, че нямат нищо против децата им да пушат еднократно канабис, а 8% приемат спокойно децата им да пушат канабис редовно. Голяма част от родителите са на мнение, че вземането на наркотици от децата им е неизбежно, а 30% смятат, че това е просто част от израстването им.
Изследването сред 3000 души, което съвпада с излизането на DVD на комедията на 20th Century Fox "Модерно семейство", показва също така, че британските родители са станали толерантни и към сексуалността на децата си. 66% от анкетираните казват, че нямат проблем, ако детето им е гей. "
     darik.bg
 
 
Не сте ли радостни - хората стават все по-толерантни! Ето, британскте родители дават пълна свобода на децата си. Те са друсащи се, нехигиенични афектирани гейчета - какво от това? Нали има толеранс. Значи всичко е точно.
 
Но най-важното е, че не мислят. А който не мисли е щастливец, макар и слуга.
 
При нас първо спряха мисленето - сториха го комунистите, социалистите или както желаят да бъдат наричани левите плазмодии. Оказа се, че целите им са същите като на десните плазмодии, които отприщиха "свободата" , след като обществото бе обработено. Т.е., отприщиха наркопазара, сводничеството и порнографията - пиедестала на либералните ценности. На запад всичко се отприщи едновременно със спирането на вредното мислене. Там като мода, тук просто забранено.
 
Бртанските родители са толерантни към хомосексуализма и наркотиците, скоро може би ще са толерантни към педофилите и терористите, това даже ще е връх и тържество на либерализма. Всъщност, те не са само британските и не знам дали това проучване изобщо е правено или медията е решила да внуши някаква тенденция. Остава очевидна само фекалийната апология на днешното общество.
 


 
Views: 578 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive