Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 28 » Либерало-комунистически диктат и терор срещу мисълта
6:52 PM
Либерало-комунистически диктат и терор срещу мисълта
Демократи или комунисти, в цяла Европа те са слуги-изпълнители на ционистките нареждания да се интегрират етноси, които да унищожават идентичността на европейските народи, дори когато е очевидно, че някои етноси не могат и не искат да се интегрират, а само да заграбват.

"Германската фондация за интеграция е стартирала кампания, която призовава имигрантите във Федералната република да учат немски език, пише "Дойче веле". Популярни лица с чужд произход, първо или второ поколение имигранти, рекламират инициативата.


Така на уебсайта на кампанията, на плакати и листовки може да се видят известни германски личности, музиканти, спортисти, журналисти с изплезени езици, оцветени в черно, червено и жълто – цветовете на германския флаг.


В кампанията участва и социалният министър на провинция Долна Саксония, Айгюл Йозкан, която е от турски произход.

"Нашето послание е ясно", заяви Фери Пауш, директор на фондацията, "Ако говорите немски и го говорите добре, всички възможности са пред вас", допълва той.


Според Пауш знаменитостите, рекламирайки кампанията, могат да се превърнат в пример за подражание за младите хора с чуждестранен произход в Германия."               bolgari.net
 
 
Да се чуди човек, какви зомбита трябва да са тези политици, които след 60 години съвършено напразни усилия за интеграция на конкретни етноси в европейските нации, продължават да харчат парите на европейците за придобилата кретенически краски "интеграция" . С плезене на боядисани езици щели да накарат турците да учат немски..? Не е лесно да си комунист или либерал, но още по-тежко е да те управляват комунисти или либерали, вкупом наричащи се "демократи и космополити" .
 
Защо все още има толкова хора, които мислят, че комунисти и демократи са опоненти, едва ли не в идеологически противовес? Дори сравнително малоумен човек би следвало да е наясно, че разликата е само в цвета на партийните им книжки. Интернационалната зараза продължава да се налага на европейските общества с диктат и терор, свободата на словото в Запада е несъществувща фикция и евтина храна за безмисловните твари.
 
Views: 565 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive