Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 14 » Лицемерието на българофобите е необятно
11:27 AM
Лицемерието на българофобите е необятно


Не знам дали скоро народът ще осъзнае, че проблемът не е в тая или оная партия, а в системата, със сигурност мислещите хора отдавна го знаят. Ето какво казва пионката на Мосад и ЦРУ за турската подлога:

"Борисов: Имаме си опитен президент, който се старае много

Премиерът оцени президента Георги Първанов като опитен държавен глава и прогнозира, че ако предстоящата зима мине добре за българите, следващият президент ще бъде от ГЕРБ.
Бойко Борисов коментира и неосъществената си идея да се кандидатира за президент: „Президент трябваше да стана през 2005 година. Тогава нито имах пратия, нито имах отговорност, със сигурност щях да бия, но аз не го направих, защото считах, че и той е по-добре да си е президант, аз да си довърша работите в София и мисля, че за държавата стана най-добре така. Имаме си опитен президент, който се старае много. Ако някой път чисто политически не се опитва да ни критикува, аз мисля, че в цялост се справя прекрасно с работата си".

  Най-непоносимото е, че повечето хора се определят като симпатизанти на някоя партия или на Бойко,  Първанов и т.н. поотделно. И като се оплакват, нападат сините или червените или жълтите и казват: " Тия окрадоха всичко. " Не схващат, че всички те са от един отбор - отборът на убийците и предателите.

Наглед нормални хора, а всъщност зомбита - доказателство е големият процент на одобрение за наемните убийци Бойко и Първанов, или пък безумната просташка тълпа, събрала се на Бузлуджа. Не е за верване!

Views: 621 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive