Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » August » 25 » Лицето на антинационалната смрад - Джордж Сорос и "Отворено общество"
6:06 PM
Лицето на антинационалната смрад - Джордж Сорос и "Отворено общество"

Този изключително вреден не само за българите, а за човечеството индивид, отново защитава едно от големите средства за тормоз над европейците - циганския етнос. Бъдете сигурни - докато има и нотки на свободен живот сред народите от източна Европа, Сорос и останалата кръвопийска шайка ще са върли закрилници на циганския расизъм.

"Сорос зове: Спрете масовото експулсиране на роми!

Американският милиардер Джордж Сорос поиска Франция да "прекрати масовото експулсиране на роми", като призова Европейския съюз да създаде широк план за интегрирането им, съобразен с "мащаба на проблемите", които изпитва това малцинство.

Според него извършваното в момента от Франция експулсиране на роми рискува да бъдат нарушени френските и европейските закони.

В комюникето се изтъква още, че мъже, жени и деца в Европа не могат да бъдат гонени заради етническия си произход без съдебен процес, който да установи дали са извършили престъпление или не.

Джордж Сорос, който е президент на фондация, подпомагаща ромското население в Източна Европа, смята обаче, че Франция "има право да призова държавите по произход, в случая Румъния и България, да приложат мерки за осигуряване на по-голям достъп до работни места" на ромите. "


След като е толкова загрижен за интегрирането на "ромите" , защо Сорос не поживее няколко месеца сред тях? Може да разучи някои техни характеристики и така ще им е по-полезен в интеграцията. Но защитниците на циганската сган всъщност нямат достъп до нея и не биха имали, защото им харесва да живеят в сигурност и удобства - нещо, което със сигурност не желаят на българите.


Имайте пред вид, че про-мангало-расистката организация на Сорос - "Отворено общество" , днес чрез свои кадри е окупирала правителството ни, от там се изготвят програми за управлението на обществения живот и образованието, всяка година държавата отпуска милиони левове субсидии за тази воняща антибългарска организация, за да работи срещу българския национален суверенитет и сигурност.


Чудите се откъде идва основният натиск циганските престъпления да остават ненаказани - преди всичко от "Отворено общество" , "Хелзински комитет" и тем подобните "правозащитници". Тези мръсници са радетели за разрастване на циганската престъпност и разорението на етническите българи. И представете си, че те днес ни управляват чрез своите кадри. С такива пастири, народът ни е като стадо в кланица, отиващо на сигурно заколение.

Views: 687 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  August 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive