Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » February » 3 » Моралът на масоните
6:57 PM
Моралът на масоните
Джордж Буш - той не се притесняваше на всяка важна среща да демонстрира принадлежността си към окултните общества. Разбира се, Обама също е масонска марионетка, делото на сатанистите е в сигурни ръце.
 
"Масони продават жени за секс"
 
"Състезания с бели робини са дребен и масов спорт сред зидарите.
ФБР разкри голи забавления за членовете на ордена.
Трима висши масони от свръхсекретния „Кралски орден на шутовете" се признаха за виновни в един от най-скандалните процеси в историята на братството.
Пенсиониралият се върховен съдия Роналд Тилс, подчиненият му съдебен служител Майкъл Стебик и капитанът в оставка Джон Троубридж от полицията в Локпорт бяха осъдени за трафик на проститутки през щатските граници. Зидарите организирали редовни траншове на жени за уикенд партитата на ордена в Кентъки, Пенсилвания, Флорида и Онтарио. Заловени са при акция на ФБР.
 
Кралският орден на шутовете е затворено тайно братство, създадено на 20 февруари 1911 г. от масони, тръгнали на поклонение в хавайския храм „Алоха". Сред най-известните му членове са кино-звезди, адвокати, съдии, политици и дори двама американски президенти. Юридически организацията е регистрирана с идеална цел и е освободена от данъци. Има клонове в почти всички щати. Приемането е само със специална покана и гаранти. „Когато се присъединих през 1990 г., ме предупредиха: „Каквото чуеш и каквото видиш, остава тук!" Всеки новопостъпил получава ясни указания как да пази тайните. В оргиите участваха известни личности – министри, полицейски началници, съдии като Тилс. Много от тези мъже бяха по върховете през 60-те и 70-те години, сега си купуват свежа плът и това ги кара да се чувстват отново млади и могъщи " – признава фермерът Джон Едуардс, бивш член от Южна Каролина. Едуардс описва как голи проститутки обслужват партитата в специални зали. „Сега за пръв път разбираме какво се е случвало под шапката на общността ни, създадена със съвсем друга цел!" – коментира националният говорител на братството Роберт Леонард. "  intimno.info
 
Това е нагледен пример за морала не просто на конкретната ложа, а за масонството като цяло във всички страни.
 
Масонските ложи са стотици и носят различни имена, но известно е, че всички те си имат централна ложа, която ги наставлява, така че не се заблуждавайте - въпреки многобройните им имена, те имат обща цел и служат на универсалния си покровител-Великият архитект на вселената, както го наричат, така всъщност тези манипулатори наричат Душегубеца.
 
Не се съмнявайте, че моралът на болшинството масони, включително у нас, не се различава от този на американските им Братя.
 
Изненада е, че такива разкрития изобщо излизат на бял свят, защото това адово тайно общество е окупирало върховете на обществения живот, но така или иначе, този случай е капка в морето, а и почти никоя медия не си позволява да съобщи на обществото.
 
Напротив, по антибългарски телевизии/други почти няма/ като бтв, редовно може да видите репортажи, в които масони /Тамплиерите най-често/, се представят в положителна светлина, така че едва ли не да предизвикат възхищение у редовия зрител.  В крайна сметка това медийно манипулиране води дотам, че познанията на обществото за масоните се изчерпва с представата за чичковци с много пари, които се занимават с разни благотворителни акции.
 
Масонските ложи са ни повече, ни по-малко тумор за всеки народ,  при това винаги се стремят да увлечат най-влиятелните и способни личности, примамвайки ги с брътвежи за филантропия и благотворителност.
 
 
Views: 1052 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  February 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive