Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » April » 13 » Мутри, цигани и ченгета влизат в съюз
11:57 AM
Мутри, цигани и ченгета влизат в съюз

Естествено, не се организират сами, в тоя съюз ги вкараха т.нар. реститути, както и политическите проститути. Поразяващ пример за единодействие между представители на откровена сволоч:

"Нестихващите от месец скандали за земята на спортната база "Олимпийски надежди" край Равда в сряда прераснаха в сблъсъци и бой с метални прътове, съобщава Нова Телевизия. След сбиването двама са в болница. Сблъсъците идват в резултат на денонощните барикади от студенти на НСА пред пътя на багерите. Търпението на строителните работници, притиснати от срокове, явно се е изчерпвало и скандалите за стопанисването на земята прераснаха в саморазправа. След сбиването двама от студентите са в болница без опасност за живота.

"30 човека, цигани, налетяха с метални колове, момчетата се опитаха да ги спрат, удариха ги, имат множество травми по главата, целите бяха в кръв, дойде медицински екип и ги откараха някъде", разказа един от протестиращите студенти. 

Доц. Христо Константинов – ръководител катедра "Водни спортове", допълни историята: "След това дойде и втората вълна от мутрите на Несебър, които бяха мобилизирани всички, а зад тях стояха всички реститути".

С наранявания са няколко строителни работници, с леки охлузвания са и охранителите, опитали да разтърват двете страни. Боят спират едва след пристигането на полицаи от Несебър, които ще останат на място през цялата нощ. Част от собствениците на реституирана земя са категорични че багерите няма да спрат работа и бързат заради забраната за строителство след 15 май. 

"Частна земя е да, имат си хората разрешение за строеж, искат да строят обаче студентите не ги оставят да строят", коментира Стоян Иванов - собственик на  реституирана земя.

Студенти от НСА се заканиха че няма да отстъпят от земята си и ще останат на пътя на машините дори по време на Великденските празници. "  


Едва ли за някого е изненада тоя съюз, който почива не на идеална, а просто на материалистична основа. Мутрите, циганите и ченгетата определено имат допирни точки - от една страна са боклук, а от друга, са привилегирована част от обществото. За полицаите чувам твърдения, че имало и идеалисти, патриоти, но такива примери на практика липсват. 

Било частен имот и реститутите имали право да си строят?! Къде сте, политически проститутки, които сте гласували за застрояване на плажно пространство, което е престъпление? И то на какво - на хотел! Като мине човек по черноморския бряг, просто му се повдига от хотелите, построени без никакъв ред и порядък, без никакъв синхрон с околната среда и природата. 

Не, България не може да се оправи, когато е пълно с мърши, чиито единствен "идеал" е да си напълнят джоба или просто да въртят опашки. Не мангали, орангутани да дойдат, ще ни превземат, когато подлизурковщината е обществена норма!

Браво на студентите от НСА, че отстояват докрай позицията си; всеки, който е наблизо трябва да им помогне. Въобще не ми пука какви разрешителни имат реститутите - те са престъпници и грабители, само че легитимирани от политическата проституционна и антиконституционна власт. 

Изпратили подчовешка мургава сган да пребие студентите с метални тръби, а когато полицията дошла, задържала... трима студенти. По-нататъшен коментар е излишен.
Views: 632 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  April 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive