Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2012 » May » 31 » Национализъм - избистряне на идеологията
12:08 PM
Национализъм - избистряне на идеологията
Лекция-дискусия на Студентите Националисти и БАРС се състоя в Софийския Университет на 30 май. Идеологията на нашата имунна система се нуждае не само от избистряне, а от изграждане из основи. Голяма част дори от националистите всъщност имат погрешна представа за национализъм и не познават основите на Българската идеология, а по-скоро изповядват чужди идеологии. Ако самите националисти не са стъпили на здрава идеологическа основа, то България няма шанс да се пребори за съществуването си.
 
Като начало трябва да се изчистят всички чужди идеологии, от край до край. Това бе основна точка от нашата реч - да градим Родолюбието изцяло на българска основа, въз основа културата и традицията на първата национална държава в Европа. Национализъм дори не е най-подходящият термин, за момента се явява само като работен термин, тъй като е с латински произход; българската дума е по-скоро родолюбие.
 
Това означава и край на политическото делене ляво-дясно, което се явява една паразитна система, смучеща силите на народа и наложена от вън с единствената цел политическият елит да не служи на България, а на чуждите си архитекти. Още повече това важи за национализма - понятия като "ляв" и "десен" национализъм говорят за дебилизъм на самоопределящите се като такива.
 
По-старото поколение фалшиви националисти се явяват национал-комунисти, които от върли интернационалисти са се обърнали на мними защитници на българското - част от тях са нагърбени с тази задача от ДС, понастоящем ДАНС, за да влияят негативно на младите националисти и да ги отклоняват от верния път. Сред по-новото поколение пък се спускат също нездрави идеи, като например идеята за Обединена Европа, което се явява абсолютна утопия, особено с оглед огромните цивилизационни различия със Запада. Или разбирането за либерален граждански национализъм, което крие в себе си изцяло лъжливо понятие за нация, залагащо на паспортната принадлежност, а не на кръвта.
 
България може да разчита само на себе си - както е било винаги. Всяка идея за интернационални обединения, било то от националистически мотив, е обречена на провал и загуба на народна енергия.
 
И нещо много важно - идеологията, която сега бистрим се явява Национал-революционна, тъй като дори да съставим национално учение-доктрина, няма как да го наложим без България да се управлява от родолюбци. България не само се управлява от чуждопоклоннически репресивен апарат; този репресивен антибългарски апарат здраво се е окопал и само мощно Национал-революционно движение ще успее да го изхвърли от управлението и да създаде действително българска държава. Избистрянето на българската идеология е от решаващо значение за успеха на борбата - когато имаме завършена идеология, действията ни ще придобият по-голяма тежест и сила.
Views: 664 | Added by: Voisil | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  May 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive