Welcome Guest

Our poll

Rate the site
Total of answers: 98

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 9 » Наложително - криминализиране и преследване на комунистическата идиотология
5:05 PM
Наложително - криминализиране и преследване на комунистическата идиотология
Тази отрова за индивидите и народите, взела най-много жертви в човешката история за толкова кратък период, продължава да ни се натяква от изметта във властта, която контролира и кръвожадните антибългарски медии, облъчващи непрестанно съзнанието на маймунизираните бивши българи. Защото космополита, интернационалиста, комуниста - той вече не е българин, не е християнин, не е човек, както е казано.

Вече обърнах внимание на безочливата комунистическа пропаганда, която ни се натяква в условията на " демократичен антитоталитарен " режим. И същите червеи като Костов, Стоянов, Кобурггадски, сега Борисов, можеха да криминализират комунизма, но вместо това само се правят на противници на това зло, " взело много жертви" , по собствените им лицемерни думи.

Та на основната мисъл - комунизма трябва да бъде незабавно криминализиран и обявен официално за античовешка идеология, целяща духовно и физическо унищожение на народите.  А не да ни говорят колко опасен бил национализма, тези мръсници, тези нищожества, окупирали медийното пространство, като Дърева, Райчев, Кулеков, и подобни демократо-болшевишки българофобски изроди. Тази идеология - комунистическата, трябва да бъде не само осъдена, а яростно преследвана навсякъде, защото единствената й реална цел е да ни разори и погуби като нация.

И това трябва да е приоритет на властта - не да гони и малтретира родолюбиви българи, а да преследва докрай комунисти, болшевики, коминтерновци-олигофрени.

Всеки идиот, прокламиращ сърпове, чукове, лениновци, петолъчки, и друга педерастия, трябва да бъде гонен, малтретиран и мачкан, нужно е да гние по кафезите, защото е вреден за обществото, вреден е и за самия себе си, малоумник,  превърнал се в тумор за собствената си нация.

Но това ще стане, когато се освободим от "освободителите" от въображаемия фашизъм. Защото тази нечовешка измет, наричаща се "антифашисти" като предлог, разори и съсипа нацията ни и ни хвърли на коловоза, водещ към помията.

Това са те - комунисти и демократи са от един отбор, заедно ни унищожават като уродливи паразити. Още малко търпение и тъпотия от наша страна, и ще ни интегрират в отвъдното.
 
Ето малко за "освободителите" антифашисти-говноконсуматори:


"Жертвите на комунистическите режими, без актуални данни за последните 7 години от НРКитай, НРСКорея и НРКуба, за периода 1918-1998 г. възлизат на 95-125 милиона. След навлизането на съветските войски август-септември 1944 г. по заповед на Георги Димитров от Москва и на местното ръководство на българската компартия без съд и присъда са избити над 30 000 души - полицаи, кметове, учители, чиновници, индустриалци, едри и дребни собственици, магистрати, лекари, офицери, духовници, журналисти, учени.

От 20 декември 1944 до 29 април 1945 г. е проведен незаконният Народен съд. Народните обвинители се назначават формално от Министерския съвет, а народните съдии се избират по аналогична процедура от областните комитети на Отечествения фронт. Тези органи са превзети от комунисти, без да се изисква задължително юридическо образование или квалификация на същите. Присъдите също се определят от централното и местните ръководства на компартията.Произнесени са 9 155 присъди, от които 2 730 смъртни и 1 305 доживотен затвор. Много от близките на подсъдимите са изселени преди или по време на процесите. Според доклад на Държавна сигурност до ЦК на БРП(к) от септември 1944 до май 1945 всички изселени лица в страната са 28 131 души. За периода 1945-1953 г. броят на политическите процеси надхвърля цифрата 106. Концентрационните лагери в България са създадени на 20 декември 1944 г. с т. нар. Наредба-закон за трудововъзпитателните общежития за политически опасните лица. Според неокончателни данни в периода 1944-1962 през концентрационните лагери са минали над 250 000 души. "      point-of-view.org                                    

Views: 558 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive