Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » September » 3 » Не забравяйте - те всички са от един отбор и са срещу нас, Българите
1:32 PM
Не забравяйте - те всички са от един отбор и са срещу нас, Българите

"Българският" политически елит и "правозащитниците" се облизват, очаквайки народната смърт

Ето малко пушилка и фалшива заря:
"Върховният административен съд ще заседава по делото срещу председателя на ДПС Ахмед Доган. Процесът е във връзка със скандалните хонорари на стойност 1,5 милиона лева, които Доган е получил за консултантски услуги по реализирането на хидропроекти в Родопите. Делото започва след като през юли парламентарната комисия за борба с корупцията заключи в доклада си по случая, че Доган е извършил тежка политическа корупция, конфликт на интереси и е в икономическа зависимост от частни структури. Заседанието на съда е от 10 часа.  

Върховният съд има за цел по-бързата процедура да установи дали наистина Доган е в конфликт на интереси по случая с хонорара му по проекта „Цанков камък".

Лидерът на ДПС ще бъде съден от тричленен състав в открито съдебно заседание. Председателят на антикорупционната комисия в парламента Димо Гяуров, както и самият Доган са призовани, но не са длъжни да се явят в съдебната зала, което прави присъствието им малко вероятно.

През юли Димо Гяуров заяви, че по хонорарите на Доган за проектни проучвания за "Цанков камък" има "хляб за прокуратурата". Освен това можела до се говори и за пране на пари и търговия с влияние. В случай, че вината на Ахмед Доган бъде доказана, законът предвижда да му бъде наложена глоба от 1000 до 3000 лева, а ако съдът прецени, може да конфискува сумата, изплатена за консултантска дейност за "Цанков камък". "



Борисов и Доган решиха да замажат очите на хората и да спретнат едно свръхбезсмислено дело, което уж да покаже, че се действа срещу престъпниците на едро. Всъщност и при това наемно противобългарско правителство, реалностите са същите - фирмите, близки до турско-циганския мръсник Доган, мачкат и задушават поривите за частен бизнес и развитие на българската икономика. Той затова преди изборите Доган си го каза - депутатите са нищо, в мен е парата и т.н.


Сега щели, евентуално, да го осъдят на глоба от 1000 до 3000 лева - да се смее ли човек, или да плаче. За да може тровители на нацията като Доган да си полуат заслуженото, е нужна радикална промяна в управлението на страната. Вече се убедихме, че партиите целокупно служат на мамона и работят за унищожението на българската нация. Колкото повече хора го осъзнаят, толкова по-добре.

Views: 561 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  September 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive