Welcome Guest

Our poll

По какъв начин ще се възроди България?
Total of answers: 179

Block title

Block title

Block title

Statistics























































































 
Home » 2010 » October » 18 » Нашите жени и мъже са в морален колапс. Война срещу моралните отровители
5:01 PM
Нашите жени и мъже са в морален колапс. Война срещу моралните отровители


Такава война е крайно необходима. Иначе всичко се обезсмисля. С други думи идеологически и всякакъв порив за свобода без морал е невъзможен, защото са взаимосвързани.

Врагът ни срина българското общество, защото срина морала. Без тази предпоставка нямаше как да стигнем дъното, на което е в момента т.нар. общество. Какво пък е моралът? - Изповядване на добродетелни ценности - чест, достойнство, искреност, показвани на дела, взаимопомощ и уважение, но и способност за противодействие и ликвидиране на външни и вътрешни тровители на обществото. Днес малцина изповядват в действителност такива принципи. Егоизмът е взел връх, всеки е враг за другия, между хората има озлобеност и неискреност. Всъщност това е скритата цел на гнусния либерален лозунг "Единство в многообразието" . Този лозунг стимулира не обединението, а разединението на хората, въвеждащо ги в катастрофалната заблуда, че на хората от другите нации им пука за нас, да речем, българите. Това го вярват само олигофрените. Пука им, обаче дотолкова, доколкото могат да ни използват. Нека либералните идиоти у нас проведат проучване сред средностатистически граждани на Англия, Франция, Белгия, да ги попитат примерно какво мислят за българите. Уверявам ви, че отговорите няма да звучат либерално.

Единственото действително и възможно обединение, което да произведе благини за всички, е националното обединение. За интернационалните радетели има само две възможни обяснения - отказ от разсъдък или умишлено тровителство на обществото.

Така или иначе, въпросът е за моралните устои, които бяха унищожени почти напълно.

Най-очевидните признаци на моралното разложение - мъжете не защитават жените, а жените масово се държат като курветини. Това днес е масовата картинка сред нашето общество. Заради този отвратителен упадък виждате например как цигани дърпат чантата на беззащитна жена на улицата и никой не прави абсолютно нищо, за да я защити. Защо? Защото много мъже вече може да се дефинират като "педерастка сган" , макар че са хетеросексуални. Какво значи "педерастка сган" ? Това са хора, които се интересуват само от себе си и от най-близките си. Какво като нападат човек, нали не им е никакъв роднина?! Защо се стигна дотук? Защото на обществото ни се натрапи либералният морал - което ще рече липса на морал.

А мирогледът и възгледите на днешната нашенска жена - това е може би най-ужасната страна на нашето пропадане. Не става въпрос за всички, а за голямата част от жените. Та нашите жени се превърнаха в леконравни повлекани. Чест - това стана най-чуждата и неразбираема дума. Шибат се за пари, за без пари, и за запълване на времето. И то със всякакви маймуни и отпадъци. Нямат никакви морални задръжки, да не говорим за народо-психилогически.

Кое ни запази като народ - най-вече опазването на българския генетичен фундамент, всички знаят, че българите и българките са възприемали за позор сексуалните контакти с други народи, да не говорим за женитба. Та Панайот Волов вдигна на бунт цял Шумен заради един французин, дето щял да се жени за българка!

Обаче днес! Днес да се държиш като Панайот Волов, ще ти лепнат поне 100 етикета. От ретрограден консерватор, през хейтър и ксенофоб, до фашист, нацист и психо. Излиза, че Волов е бил расист. Значи и аз съм такъв. Защото за мен такива са модел за подражание, а не някаква либерална и чалгаджийска измет.

Та за жените и женичките. Те нямат морални и ценностни задръжки - прищяло й се и се въргаляла с някакво негро. Защо! За кеф и за разнообразие. Защото, разбирате ли, всички сме хора, освен това не можела да не пробва, понеже 20 курветини, да речем, писали в някой си форум, че не знаела какво изпуска. Друга се мляскала с някаква арабска свиня, понеже нямало значение какъв е, а само че имало привличане. Уринирам на вашето привличане! Дава ли си сметка слабоумната чифтокопитна, че една арабка например, ще бъде умъртвена чрез премазване на черепа с камъни, ако си позволи такова "толерантно космополитно поведение" , каквото нашата помия е показала към арабина. Обаче ако я попиташ, ще каже, че е толерантна към мюсюлманите, без да помисли какво ще й се случи в мюсюлманска среда.

Непоносимостта обаче не трябва да е само срещу отношения на жените с чужденци, а изобщо срещу леконравното поведение. Защото, ако една жена няма морал и се държи като парцалена кукла, тя вече е позор и няма задръжки да се въргаля с чуждоземна сволоч. Така че мъжете, които проявяват зачатъци на национално мислене, трябва да осъзнаят - не може да толерират развратно поведение сред жените. Ако го правят, скоро ще започнат да толерират и народни и расови извращения, защото линията на пропадане е неудържима, ако не бъде решително пресечена.

Мъжът трябва да е мъж, а жената - жена. Мъжът защитава жената, а жената има достойнство. Всичко друго е урунгелска либерална помия и носи смърт и само смърт, смърт духовна, смърт физическа и народна.
Views: 829 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  October 2010  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Entries archive