Our poll

Rate the site
Total of answers: 96

Block title

Block title

Statistics 
Home » 2015 » January » 12 » Нов световен ред няма да има
9:12 PM
Нов световен ред няма да има

Новият световен ред няма да може да се осъществи, защото няма да има хора. Всъщност, хора отдавна няма. В момента, в който човешката раса възприема ценностите на евреите и жидо-масоните, тя престава да бъде човешка и се превръща в биологичен отпадък. 

В последните дни добитъкът се "притесни", че тероризмът застрашавал европейската цивилизация... Само че тя е мъртва от поне 70 години. Нео-либерализмът превърна модерният човек в умствено и душевно скопен олигофрен. Четири милиона излезли на шествия във Франция, но не против имигрантската вълна и исляма, а против тероризма... Борба срещу последствията, а не причините; не е ли малко тъпо. 

Разбира се, ако се тръгне по пътя на първопричините, трябва са се потърси отговорност от тези, които начертаха пътя на "европейската цивилизация" - а именно евреите и юдо-масоните. Защото само идиот или мошеник може да отрече, че мюсюлманите и всевъзможните неевропеидни етнически елементи, не биха спечелили привилегиите, с които сега разполагат, ако нямаше вътрешен троянски кон в европейските държави. 

Евреите са жадни за кръв. Те винаги са били. За да наложат окончателно Световното си правителство, им е нужна нова "спонтанна" революция, която да увери маловерците, че такова правителство е нужно, за да има световен мир. И като се има пред вид бавно загряващото мислене на съвременния човек и пълната му липса на ценности и морал, твърде е вероятно да не успее да предотврати световния конфликт. Което може би е добре.

Но не е само до евреите. Западните хора винаги са били подвластни на материализма и бездуховните ценности. А "нашите" хора пък са приели ролята си на сателит спрямо западната цивилизация. С други думи - светът е оплетен в смъртоносен възел, от който изходът е лесно предвидим. 

Сега средностатистическите дебили, възпитани в "толерантност и либерализъм", лека-полека осъзнават, че приказките на "радикалите" срещу имиграцията, исляма и юдаизма, въобще не били радикални, а съвсем трезви. "Крайните" се оказаха обективни. Но тези зомбита няма да имат доблестта да кажат: "Ти беше прав; Вие говорехте истината"... 

Огромната имиграционна вълна от араби и негри, беше необходима на "световния елит", за да предизвика следващата голяма революция, световна война и пр. Тъй като те си направиха сметката, че европейците вече трудно ще се впуснат да се избиват като в двете световни войни, за кеф на шайката международни престъпници. Тази "революция" може да я представят като социална, икономическа и т.н., но е очевидно, че ще е сблъсък на расова и религиозна основа. Сблъсък между западния противочовешки атеизъм и ислямския противочовешки фанатизъм. 

И ако ние възродим Българския цивилизационен модел, имаме шанса да се издигнем над цялата посредственост и да се превърнем в истинката алтернатива, която да гради основите на Новия ред. Иначе нашия народ остава само като сателит и безгласна буква в системата на саморазрушението. Както и да свърши тази цивилизация обаче, с нея няма да свърши светът, а просто един закърнял биологичен вид. 

Views: 673 | Added by: Voisil | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
All smileys
Code *:

Log In

Login:
Password:

Block title

Block content

Block title

«  January 2015  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Entries archive

Site friends

  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites